Logolama Çalışması

Logolama Çalışması

Cafe, otel ve restoran gibi endüstriyel olarak hizmet veren mutfakların en temel ihtiyaçlarıdır mutfak ekipmanları ve mutfak aletleri. Ancak tabak, bardak gibi müşeri önüne çıkan sunum ürünleri her zaman en fazla önemin gösterilmesi gereken ürünlerdir. Birebir müşterinin önüne çıkan bir nevi temsilcileridir işletmenin. Tabaklarınız kirli ya da alt kalite ise müşterileriniz için iyi bir temsilci olamazlar.

Cafe, otel restoranlara gitmek herkes için en azından haftada bir yapılması gereken bir aktivite haline geldi. Yoğun iş temposundan sıkılanlar artık evlerde toplanmıyor sosyalleşmek için populer mekanları tercih ediyorlar. Bu mekanlardaki sosyalleşme mekanın içerisindeki buluşma ile sınırlı kalmıyor. İnternetin modern dünyaya yayılması ile bu mekanlardaki buluşmalar çekilen fotoğraflar ile anında bir çok kişi ile buluşuyor. Son zamanların en hızlı yayılan trendi mekanların özenle hazırladığı sunumların fotoğrafını çekerek paylaşmak.

Durumu Avantaja Çevirin

Logolu sunum ürünleri ile mekanınızda çekilen fotoğrafları viral reklam olarak kullanın. Durumu avantaja çevirin. Sosyal medya hesaplarında paylaşılan fotoğraflarınız ile ününüzü uçsuz buçaksız bir mecraya taşınsın.

Hangi Ürünlere Logolama Çalışması Yaptırabilirim?

İstediğiniz hemen her ürüne logolama çalışması yapabiliriz. Porselen ürünlere baskı logolama çalışması, ahşap ürünlere ahşap kazıma ya da başka bir deyiş ile lazer logolama çalışması yapılabilir. Emaye ürünlere yine baskı yöntemi ile ve cam ürünlere kazıma yöntemi ile logolama çalışması yapabiliriz.

Porselen Logolama

Porselen logolama çalışması baskı yöntemi ile yapılmaktadır. Firmamızdan satın alacağınız tüm marka ve çeşitteki porselen ürünlere size özel tasarlanmış logonuzu, markanıza ait ambleminizi ya da istediğiniz herhangi bir mottoyu çalışabiliriz. En çok porselen logolama yaptırılan ürünler genellikle masa üstü ekipmanlarıdır. Tuzluk-biberlik, peçetelik, poşet şekerlik, yemek tabakları ve çorba kaseleri en fazla tercih edilenler.

Ahşap Logolama

Başta steak house olarak hizmet veren işletmeler olmak üzere tercihini doğal sunum ürünlerinden yana kullanmış olan pek çok işletme için ahşap lazer logo çalışması yaptık. Genellikle sunum tahtaları, ahşap masalar, açık büfe standlarında ahşap logolama popüler olarak tercih edilmekte.

Cam Logolama

Yiyecek içecek alanında hizmet veren tüm işletmelerin ortak olarak kullandığı ürünler arasında bardak çeşitleri var. Bir işletmenin ana ürünü ne olursa olsun yanında en azından ikram edebileceği yan ürün olarak su ve bardak bulundurması gerekmekte. Bu sebeple genellikle bir çok işletme bardaklarına lazer logo çalışması yanı cam logolama yaptırmakta.

Emaye Logolama

Emaye son dönemlerin en popüler ürünleri arasında. Renk renk şık dizaynları ve dayanıklılıkları ile oldukça önplanda. Özellikle cafe sahipleri sıkça emaye ürünleri tercih ediyorlar. Uzun süre kullanabilecekleri bu ürünlere markanızı yine baskı logolama yöntemi ile işliyoruz.

Logolama Çalışması
Logolama Çalışması

Tüm logolama çeşitleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz. Logolama çalışmaları logonun boyutuna çeşidine göre değişmektedir. Bu sebeple fiyat almadan önce mail adresimize logonuzu göndermeniz gerekmektedir.

 

Similar Posts