limonata-makinesi-ayran-makinası-cafemarkt
| | |

Limonata Makinesi ve Ayran Makinası

Limonata Makinesi ve Ayran Makinası

Limonata makinesi, Ice slush makinesi ve ayran makinası çeşitleri yazın en popüler endüstriyel mutfak ekipmanlarındandır.

Soğuk içecek makinesi çeşitleri nelerdir?

  • Ayran Makinesi – Köpüklü Ayran Makinesi – Yayık ayran makinesi
  • Limonata Makinesi – Şerbet Makinesi
  • Ice Slush Makinesi – Buzlaş Makinesi – Karlangaç Makinesi – Granita Makinesi

Limonata makineleri içerisine koyulan toz içecekleri püskürtme yöntemiyle dibe çökertmeden elektrik ile soğuturlar. Musluk bölümleri vardır ve içecek servise hazır olarak bekler.
Ayran makineleri içlerinde dönen bir aparat bulundururlar. Bu şekilde ayranın dibe çökmesini engellerler. Haznenin üzerinde musluk bölümü vardır. Ayran servise hazırdır.
Köpüklü ayran makinesi çeşitleri ayranı püskürtme yöntemiyle köpürtürler. Püskürtme yöntemiyle ayranın dibe çökmesi engellenir ayrıca musluk bölümleri bulunmaz. Püskürtmenin yapıldığı musluktan servise alınır ya da kepçe ile servis edilir. Bir diğer ismi de yayık ayranı makinesidir.
Ice slush makinesi çeşitleri içlerine konulan toz içecekleri parça buz ile harmanlayarak buzlu bir içecek olarak servise hazır hale getirirler. Karlangaç makinesi, buzlaş makinesi, granita makinesi olarak da adlandırılırlar.

Limonata Makinesi ve Ayran Makinası PDF Kataloğa ulaşmak için tıklayın.

 

limonata-makinesi-ayran-makinası-cafemarkt

Ayran makinası ve limonata makinesi arasında ne fark vardır?

Limonata makinesi motoru ayran makinesi motoruna göre biraz daha güçsüzdür. Ayran limonatadan daha kıvamlı bir içecek olduğundan, içeceğin makine içerisinde sirkülasyonu için limonata makinesine göre daha fazla motor gücüne ihtiyaç vardır.

 Limonata makinesine ayran konur mu ?

Limonata makinası ayran konması tavsiye edilmez. Motor gücü ayranın kıvamı için uygun olmadığından motor zorlanarak yanabilir.

Ayran makinasına limonata konur mu?

Ayran makinesine limonata konabilir. Motor gücü limonata için fazladır. Limonata konmasında sakınca yoktur.

Similar Posts