Ana Sayfa / Endüstriyel Mutfak Ekipmanları / Kıyma Makinesi Modelleri
blank

Kıyma Makinesi Modelleri

Protein, yaşamımızın ana besin kaynakları arasındadır. Kaliteli et tüketimi, kilo kontrolü ve uzun vadede sağlıklı bir yaşam sürdürmenizi sağlar. Günümüzde, satın aldığınız paketli gıdalardaki katkı maddeleri göz önünde bulundurulduğu zaman, taze ve güvenilir kaynaklardan alışveriş yapmak kaçınılmazdır. Evinizde tükettiğiniz etleri, güvendiğiniz bir kasap ya da süpermarketten temin etmeniz sağlığınız için çok daha yararlıdır. Endüstriyel mutfaklarda ve yoğun iş tempolu kasaplarda neredeyse kesintisiz bir şekilde kullanılan kıyma makinesi, kaliteli ete ulaşmak için önemli ekipmanlardır.

Kıyma, parça ete göre çok daha fazla tercih edilen ve kullanım alanı olan bir yiyecektir. Kıymanızın tadı tercih edeceğiniz et çeşidine göre farklılık gösterir. Çok yağlı ya da az yağlı tercihleriniz yemek çeşitliliğinizi artırır. Kıyma makineleri tüm yağ oranlarına uygun tasarlanmış ve parça etleri yoğurulabilecek kıvama getiren, yüksek motor gücüne sahip makinelerdir.

blank

Parça eti koyduğunuz üst haznenin altında, kıyma kıvamına gelmesini sağlayan bir mekanizma bulunur. Kıyma haline gelmiş et çıkış haznesinden kolayca çıkar. Bu sayede kısa zamanda bir kıyma elde edebilirsiniz. Özellikle kasaplarda yoğun kullanıma sahip olan makineler paslanmaz çelikten üretilir. Soğutmalı modellerin yanı sıra sinir ayıklamalı modelleri de mevcuttur. Çalışma kapasiteleri kg/saat olarak belirtilen makinelerden ihtiyacınıza uygun olanı almanız önemlidir. İhtiyacınızdan çok yüksek ya da ihtiyacınızın çok altında olan makineler dolaylı yoldan maddi olarak size zarar verecektir.

Etin kıyma hali ülkemizde neredeyse her yemeğe kullanılabilir. Ana maddenin kıyma olduğu yemeklerin haricinde kavrulan, çorbalara ya da sebze yemeklerine konan kıyma soframız için önemli bir besin kaynağıdır. İyi et seçimi size iyi kıymayı da verecektir. Bir eti kıyma haline getirebilmenin en kısa yolu kaliteli bir kıyma makinesinden geçirmektir. Kıymanın besin değerini kaybetmemesi için kıyma makinelerinin insan sağlığına zararsız ürünlerden üretilmesi, kolay temizlenebilir olması oldukça önemlidir. Gün içerisinde defalarca kullanılan kıyma makineleri günün sonunda mutlaka detaylı bir şekilde temizlenmelidir.

blank

Profesyonel mutfak için vazgeçilmez olan kıyma makinelerine çeşitli model seçenekleri ve uygun fiyatlarla cafemarkt.com’dan ulaşabilirsiniz. Kaliteli mutfak malzemelerinin tek adresi cafemarkt.com!

Kıyma Makinesi Satın Al!