Kitchenaid Classic Blender
|

Kitchenaid Classic Blender

Sıcak havalar gelirken şöyle soğuk sağlıklı içecekler nasıl da içimizi ferahlatır. Bazen güne başlarken bazen de sıcaktan bunaldığımızda tercih ederiz. Her ne zaman olursa olsun blenderımızdan yardım alırız. Bugün yazımızda bu ferah içecekleri kolayca hazırlamamıza yardım edecek Kitchenaid Classic blender ve eşsiz özelliklerinden bahsedeceğiz.

Kitchenaid Classic Blender

Öyle bir blender düşünün ki tasarımcıları da sizin kadar içeceiğiniz smoothielere önem versin. Kendisini sizlerin yerine koyarak bir blender tasarlasın. Hem görünüşü şık hem de homojen karışımlar hazırlayabilsin. İşte bahsettiğimiz blender tam olarak Kitchenaid Classic blender. Artık sadece düşüncede değil bildiğiniz gerçek hayatta karşımızda.

Kitchenaid Classic blender içecekleri sıcak havalarda bol buzla hazırlayabilmeniz için tasarlanmış. Yumuşak hareketler ile kolayca buz parçalarını sizler için kırabiliyor. Smoothie severler için oldukça aranılan bir özellik bu.

Kitchenaid blender 550watt lık güçlü bir motora sahiptir ve sizi kolay kolay üzmez. 1,75 litrelik geniş sürahisi ile bir defada bir kişiden fazla kişiye içecek ya da yiyecek hazırlamanıza olanak sağlar. BPA içermeyen haznesi ile sağlık destekçisidir. Endüstriyel mutfaklar düşünülerek tasarlandığından oldukça sağlamdır. Hem evinizde hem cafenizde kullanabilirsiniz.

Kitchenaid Classic Blender
Kitchenaid Classic Blender

Kitchenaid Classic blenderı başka ne için kullanabiliriz?

Salata ya da yiyecekler için pürüzsüz sosları yapmada, yumuşak içimli krema kıvamında çorbalar yapmak için ve tabiki içecek hazırlamak için kullanabilirsiniz. Yani Kitchenaid Classic blender çok amaçlı kullanım ile mutfakta bir çok işte size yardımcı olur.

5 farklı hız seviyesi vardır. bu sayede istediğiniz hızda blenderınızı kullanır ve istediğiniz kadar ürünü parçalatabilirsiniz. Bu 5 seviyeye ek olarak darbe, yumuşak başlama ve buz kırma özellikleri ile tam donanımlı bir blenderdır. 

İndirim Fırsatı ve Kargo Avantajı

Kitchenaid Classic blender Cafemarkt web satışımızda kısa bir süreliğine indirimli. Üstelik ücretsiz kargo ile kapınıza teslim. Bu fırsatı kaçırmamak için aşağıdaki butona tıklayarak sitemizi ziyaret edebilir ve satın alma işleminizi web üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

  Satın Al     

Blender çeşitleri ile ilgili satın alma talepleriniz ve satış sonrası destek için bizlere satis@cafemarktcom mail adresimizden (0850) 811 12 23 no’lu telefon numaramızdan ya da www.cafemarkt.com web sitemiz üzerinden online chat hizmetimizi kullanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilecek diğer yazılarımızı okumak için tıklayın.

Similar Posts