Ana Sayfa / Konsept Sunumlar / Hamburger Sunumları
Hamburger-sunumlari
Hamburger-sunumlari

Hamburger Sunumları

Hamburger günümüzde en popüler yiyeceklerden biri. Hemen her restoranın menüsünde görmek mümkün. Durum böyle olunca ünlü restoranların hamburger sunumlarını sizler için araştırdık. Yerli yabancı pek çok restoranın farklı hamburger sunumları ile karşılaştık. Yazımızda farklı hamburger sunumları yer alıyor.

Porselen tabakta hamburger sunumları
Porselen tabak kullanmayı kendine prensip edinmiş restoranlar her zamanki porselen şıklığını koruyarak istedikleri renk ve desende tabaklarda bir çok değişik sunum yapmışlar.
porselen-tabakta-hamburger-sunumu

Burger tahtasında yapılan hamburger sunumları
Şimdilerde tahta sunumlar çok moda. Steak tahtalarının ardından hamburger tahtaları da çok ilgi gören ürünler arasında yerini aldı. Sizin için mekanların nasıl sunum tahtalarını tercih ettiklerine göz attık. Farklı farklı şekillerde bir çok ahşap sunum ile karşılaştık. En kolay kullanımlı olanları seçtik.
ahşap sunumda hamburgerahşap sunumda hamburger

Take away olarak karton servislerde yapılan hamburger sunumları
Take away olarak sıkça duyduğumuz al-git olarak Türkçe olarak adlandırabileceğimiz çoğunlukla kağıt ve benzeri materyallerden yapılan ve şimdilerde anlamının dışına çıkan bir konsept. Kağıt ve benzeri materyaller şimdilerde mekanların konseptine uygun olarak üretiliyor. Önceleri kolay ve al-git servis için çıkartılan bu servis biçimi şimdilerde farklılık peşinde olanların da gözdesi. Özel tasarım kağıt sunum ürünleri sayesinde hem viral reklam yapılabiliyor hemde ayrıca poşet bile kullanmadan aldığınız ürünü şık bir kutuda taşıyabiliyorsunuz.

take away hamburger sunum

 

Metal tepsi üzerinde servis kağıdı ile yapılan hamburger sunumları
Metal tepsi sunumları her geçen gün daha da popüler olmaya başladı. Hemen her alanda renk renk tepsi sunumlarını kullanabilirsiniz. Arzu ederseniz hoş baskılar ile bu tepsileri kişiselleştirebilirsiniz. Ya da kendi logonuzu bastırabilir markanızı tepsileriniz üzerinde kullanabilirsiniz. Tepsinin tabanına gazeteyi andıran özel kağıtlar koymak çok moda ama siz menünüzü ya da kampanyalarınızı içeren bir kağıtta kullanabilirsiniz.

metal tepsi hamburger sunum

 

Hasır ve plastik sepetlerde yapılan hamburger sunumları
Amerika’da şu sıralar çok popüler olan bir konsept sepet konsepti. Sepetler menüler halinde hazırlanabildiği gibi sadece servis amaçlı da kullanılabiliyor. İçeriğine göre ebatları ve renkleri değişen sepetler sizin markanızın renklerini taşıyabiliyor. Çoğunlukla içerisinde kağıt ile servise sunulan sepetlerin, nadir olarak içlerinde sepet ebatında peçete ile sunulduğuda görülüyor.

sepet hamburger sunumlari

 

Hangi materyal ile sunulursa sunulsun dikkatimizi çeken hamburger en çok patates kızartması ile sunuluyor. Hamburgerin kilo aldırması ve fast food olarak çabuk ama çok sağlıklı bir yiyecek olmaması sebebiyle sebze ile nadir de olsa sunanlar mevcut.