Fajita Tavası

Döküm Fajita Tavası

Fajita Teksas ve Meksika mutfağına ait kısaca Tex-Mex mutfağı olarakta sıkça duyuyoruz lezzetli tortilla ekmeği ile sunulan bir yemek çeşididir. Cafe, otel ve restoranların ise favori yiyeceklerinden birisi.

Fajita Tavası

Fajita özel tasarım döküm fajita tavası ve tortilla ekmekleri ile sunumu oldukça şık bir yiyecek. Döküm fajita tavası ile üzerindeki et ve sebzeler eşit oranda suyunu yitirmeden pişirilebilir. Yavaş ısınan ve yavaş soğuyan yapısı ile döküm fajita tavaları servis sürecinde de içerisinde bulunan fajitayı sıcak tutar. Sağlıklı yapısı kırılma, çizilme yapmadan kullanılabilecek sağlamlıkta olması le endüstriyel mutfaklarda da ev mutfaklarında da döküm tava çeşitleri sıkça tercih edilmekte.

Fajita Tavası Çeşitleri

Cafemarkt da en çok tercih edilen oval fajita tavası, böbrek fajita tavası, yuvarlak fajita tavası, yaprak fajita tavası, kare fajita tavası, kulplu fajita tavası, bufalo fajita tavası, avakado fajita tavası, elma fajita tavası,balık fajita tavası, bodrum fajita tavası, marmaris fajita tavası, dalgalı fajita tavası, granit fajita tavası ve bir çok fajita tavası çeşitlerini satışta bulabilirsiniz. Fajita tavalarını tek olarak alabileceğiniz gibi, sıcak fajita tavası için yanmaz ile kaplanmış ahşap altlıklarından da saatın alabilirsiniz. Fajita tavalarını fırında ya da ocakta gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Fajita Tavası
Fajita Tavası

Döküm fajita tavası çeşitleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.

Similar Posts