Ana Sayfa / Kahve Makinesi ve Ekipmanları / Delonghi Icona Vintage ile Tanışın
Delonghi Icona Vintage Ürünler
Delonghi Icona Vintage Ürünler

Delonghi Icona Vintage ile Tanışın

Delonghi Icona Vintage markanın nostalji severlere bir armağanı niteliğinde. Eşsiz vintage tasarımı ve soft renkleri ile gönülleri fethediyor. Delonghi Icona ürünleri kahvaltı için hazırlanmış ideal ürünler. Kahve makinesi, su ısıtıcısı, ekmek kızartma makinesi bu grupta yer alıyor. Bu yazımızda Delonghi Icona Vintage ürünlerini daha yakından tanıyacağız.

Delonghi Icona Vintage Kahve Makinesi

Delonghi Icona kahve makinesi krem, yeşil, siyah ve mavi renk seçenekleri ile satışa sunuluyor. Icona Vintage espresso ve cappuccino makinesi üst bölümünde bulunan bir bardak ısıtıcısına sahip. Bu sayede sıcacık kahvelerinizi sıcak bardaklar eşliğinde servis edebilirsiniz. Icona Vintage çok da büyük olmayan ebatları sayesinde hem ev mutfakları hem de işletmeler için uygun.

15 bar basıncı ile kahvenizi ideal kıvamda demleme özelliğine sahip. Çıkarılabilir su tankı ile kolayca su dolumu yapabilirsiniz. Icona cappuccino sistemine sahip. Harika süt köpüğü ile size eşsiz bir cappuccino deneyimi yaşatıyor. 9 dakika kullanılmadığında Icona kendini kapatarak daha az enerji tüketimi sağlar. Delonghi ayrıca paslanmaz çelik kazana, ayarlanabilir buhar gücünene sahip. Şu-ık tasarımı ile tezgahınızı ya da işyerinizi süslesin aynı zamanda da profesyonel kahve keyfi yaşatsın isterseniz Delonghi Icona tam size göre.

Delonghi Icona Vintage Kettle

Deloghi Icona su ısıtıcısı Icona ürünleri ile şık bir set yapmanıza olanak sağlıyor. Mutfağınızın ya da işletmenizin şık bir uyuma sahip olmasını isterseniz Icona tam size göre. Icona su ısıtıcısı sadece gruptan bir üye değil aynı zamanda 1,7 litre kapasitesi ile gerçekten işe yarayan bir parça. 360 derece dönebilen bir tabana sahip. 3 seviyeli güvenlik sistemi var. Gövde tabandan ayrıldığında otomatik olarak çalışmayı durdurur. Çıkarılabilen filtreye sahip bu sayede günlük kullanımda kolaylık sağlar.

Icona Vintage Ekmek kızartma Makinesi

Icona serisinin tamamlayıcı öğesi ekmek kızartma makinesi. Kahvaltısını sıcacık çıtır çıtır kızarmış ekmek ile zenginleştirmek isteyenler için şık bir seçim olacaktır. Aynı anda birden fazla ekmek ısıtmaya ya da kızartmaya olanak verir. Temizlemesi kolay çıkarılabilir kırıntı tepsisine sahiptir. Kızağı sayesinde kolayca çıkarıp yıkayabilirsiniz. ışıklı foksiyon göstergeleri var. Elektronik kızarmta ayarı ile ısıtma, defrost, çörek ısıtma ve iptal seçeneklerinden birini kullanabilirsiniz.

Delonghi Icona Vintage Ürünler
Delonghi Icona Vintage Ürünler

Delonghi Icona Vintage ve Delonghi ürünleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.