Pasta standaları
| |

Cafe Restoran ve Oteller İçin Pasta Kek Standları

Pasta standaları cafe otel ve restoranların gözdesi olacak.

Hepimizin derdidir kırılan bardaklar, tabaklar… Dünya kadar para harcayıp binbir külfetle kırmadan evlerimize getiririz beğendiğimiz ürünleri. Küçük bir dikkatsizlik sonucu kırılıverir. Bir tanesinin kırılması bütün takımın bozulması anlamına gelir. Bütün hanımların korkulu rüyasıdır bu. Misafirlerin önüne çıkarılamaz takımı bozulmuş bardaklar, tabaklar. İşte bu noktada Cafemarkt ürünleri yardıma yetişiyor. Polikarbondan yapılmış ürünler sayesinde kırılma kelimesi hayatlarımızdan neredeyse siliniyor. Mutfak şıklığımızı da cam ve buzlu cam görünümleriyle tamamlayan bu ürünler çok da kolay temizleniyor. Özellikle küçük çocuk olan evler için ideal olan bu ürün yelpazesi sadece evlere de hitap etmiyor.

Restoran, cafe ve otellerin tercih ettiği hatta ev kullanıcıları tarafından da tercih edilen pasta-kek sunumları için “ayaklı pasta” standları Cafemarkt’ın ürünler arasında  yer alıyor. Toplu ürün alımları için teklif isteyebileceğinizi de hatırlatırız.

Şıklıklarıyla cafelerinizde otellerinizde kullanabileceğiniz bir çok ürün Cafemarkt sayesinde kargoyla kapınıza kadar geliyor. Hala bu ürünlere bakmadıysanız sizleri www.cafemarkt.com ‘a bekliyoruz. Keyifli alışverişler.

Polycarbonat Kase : 20,70TL                                                 Muhafaza Kabı :61,27 TL

                                                              

Çelik Tabanlı Sabit Kapaklı Fanus : 232,34 TL                   Polycarbonat Kapaklı Fanus : 35,52 TL

                                                             

S Model Muhafaza Kabı :70,74 TL                                          Roll Top Muhafaza Kabı : 222,01 TL

                                                            

Similar Posts