|

C Vitamini Deposu Narenciye ve Portakal Sıkacakları

Kış mevsimini yaşadığımız şu günlerde hastalıklardan korunmak ve güne daha zinde ve enerjik başlamak için sağlıklı beslenmek çok önemlidir. Kış aylarında bağışıklık sistemimizi güçlendirici gıdalarla beslenmek, soğuk algınlığı, grip vb. Hastalıklarla mücadelede bizlere avantaj sağlar.

İnsan vücudunda, saymakla bitmeyen yararları olan meyvelerde içerdiği doğal vitaminler sayesinde bağışıklık sistemimizi güçlendirerek bizleri, hastalıklara karşı korumada büyük rol oynar. Kış meyve ve sebzeleri tüketerek, vücut direncini doğal yollardan koruyabiliriz. Katı meyve sıkacakları yardımı ile meyveleri katı şekilde tüketmekte zorlanan çocuklarınıza birbirinden lezzetli meyve suları hazırlayıp, çocuğunuza meyveleri sevdirebilir, onların günlük vitamin ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Ayrıca kendiniz için de hazırlayacağınız birbirinden lezzetli meyve kokteylleri ile sağlıklı beslenerek zinde ve dinç olabilirsiniz.

Katı meyve sıkacaklarıyla her mevsim evlerinizde kolaylıkla taze meyve suları, detoks suları, vitamin ve mineral oranları yüksek içecekler hazırlayabilir, hazırladığınız bu içecekleri ailecek tüketebilirsiniz.

Profesyonel Katı Meyve Sıkacaklarıyla Sağlıklı İçecekler

Katı meyve sıkacakları ile hazırlayacağınız içeceklerle mutfakta yaratıcılığınızı sergileyeceğiniz lezzetler ortaya çıkarabilirsiniz. Profesyonel meyve sıkacakları size meyve ve sebze kombinasyonlarını harmanlamak için onlarca fırsat sağlayacak. Meyvelerin suyunu elde etmek için birçok makine satıştadır. Size en uygun olan meyve sıkacağına sahip olduktan sonra dilediğiniz meyve suyunu sağlıkla içebilirsiniz.

Profesyonel katı meyve sıkacakları kullanım kolaylıkları ile tüketiciyi cezbedici özelliklere sahiptir. Günümüzde profesyonel katı meyve sıkacakları şık tasarımlarıyla tüketicilerin beğenisini kazanmıştır. Meyve ve sebzelerin çekirdeklerini farklı bölmelere ayırması, kolay temizlenmesi ve hızlı çalışma sistemleri ile kullanıcıya konfor sağlayan bu makineleri yaz ve kış aylarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Meyve sıkacağı almadan önce özellikle alacağınız makinenin ihtiyacınızı karşılar nitelikte olması gerekmektedir.

Motor gücü yüksek, meyve giriş bölümü geniş, kolay temizlenebilen, filtre bölmesinin fonksiyonel olması gibi özellikler makineden elde edeceğiniz verimin daha yüksek olmasını sağlayacaktır. Katı meyve sıkacakları ile smoothie, narenciye suları, detoks suları, taze sıkılmış meyve suları hazırlayabilirsiniz. İster diyetinize daha fazla besin eklemeye çalışıyor olun, ister güne büyük bir bardak yeşilliklerle başlamak isteyin, iyi bir meyve sıkacağı, taze sıkılmış ürünleri dakikalar içinde hazırlamayı kolaylaştırır.

Detoks suları: Vücudunuzdaki ödemi atmanıza yardımcı olacak detoks sularını katı meyve sıkacakları ile kolaylıkla hazırlayabilirsiniz.

Smoothie: Smoothie, taze meyve ya da meyve suyundan yapılmış, tatlı ve dondurulmuş bir içecektir. Günün ilerleyen saatlerine kadar tok tutar. Sabah kahvaltılarında, öğün aralarında kendinize sevdiğiniz meyvelerle lezzetli smoothie’ler hazırlamak için katı meyve sıkacaklarını kullanabilirsiniz.

Taze sıkılmış meyve suları: Mevsim meyvelerini kullanarak taze sıkılmış meyve sularını katı meyve sıkacakları ile kolayca hazırlayabilirsiniz.

Narenciye suları: Greyfurt, portakal, limon gibi narenciyelerin sularını narenciye sıkacakları ile hazırlayıp vücudun ihtiyacı olan vitamini de doğal yollardan alabilirsiniz.

 

Narenciye ve Katı Meyve Sıkacağı satın almak için tıklayın! 

Similar Posts