Ana Sayfa / Konsept Sunumlar / Biftek Sunumları
Porselen tabakta biftek sunum

Biftek Sunumları

Steak house restoranlar günümüzde en çok tercih edilen mekanlardan. Ürün kalitesi kadar sunumları da önemli. Yurt içi yurt dışı en önemli restoranların Biftek sunum biçimlerini araştırdık.

Porselen Tabakta Biftek Sunumları
En eski tercihlerden birisi porselen tabak sunumlarıdır. Hem kaliteli durur hemde şık. Ancak bir o kadar da demode bir görüntü verebilir. Klasik sunumlar kullanılırken sıra dışılık aranıyor ise dikkatli olunması gerekir. Sunum yapılacak tabakların porselen tasarımları farklı çizgilerde seçilebilir. Bir seçenek de etinizin yanında sunacağınız garnitürler ile yapılabilir yani herkes patates ile sunuyor ise siz brokoli eşliğinde sunum yapablirsiniz. Tabiki brokoliniz size özel adledilen bir sos ile servis edilmeli yani sizi diğerlerinden ayıracak tercih sebebi olacak küçük ayrıntılar oluşturulmalıdır.
Porselen tabakta bifteksunum

Ahşap Sunumlukta Biftek Sunumları
Ahşap steak tahtaları ile biftek sunumu şimdilerde çok popüler ancak hemen hemen her yerde görmeye başladığımız için eski etkisini kaybetmeye başladı.
Steak tahtasında biftek sunum

Taş Sunumlukta Biftek Sunum
Taş sunumluklar yeni nesil cafe ekipmanları arasında popüler olmayı başardı. Özellikle doğal konseptli mekanlarda sıkça karşımıza çıkmaktalar. Steak house restoranların ülkemizde popüler olmaya başlaması ile biftek sunumu farklı bir boyut kazandı.
Taş sunumlukta biftek sunumları
Biftek sunumları ile ilgili aklınıza takılan herşey için 0212 514 51 21 no’lu telefonumuzdan , info@cafemarkt.com adresimizden ve www.cafemarkt.com adresimizden canlı destek hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.