Ana Sayfa / Bar Açmak / Bar Ekipmanları Tek Adreste
Bar Ekipmanları
Bar Ekipmanları

Bar Ekipmanları Tek Adreste

Barlar içecek servisi yapmalarına rağmen aslında ihtiyaçları yemek servisi yapan yerler ile hemen hemen aynı. Sadece içecek mekanı gibi görünselerde içeceklerin yanında servis ettikleri pek çok ürün var. Bu ürünlerin hepsi için hem hazırlık aşamasında hem de servis aşamasında ihtiyaç duydukları pek çok bar ekipmanı ve bar malzemesi var.

Bar Ekipmanları

Bar ekipmanları barların ihtiyaç duyduğu bar blenderı, kuruyemiş ısıtıcısı, kahve makinesi,su ısıtıcısı, buz makinesi, buz kırma makinesi, smoothie blender, narenciye sıkacağı gibi elektronik olarak barlara destek vermek için tasarlanmış ekipmanlardır.

Bar Malzemeleri

Bar malzemeleri barların ihtiyaç duyduğu bardaklar, çatal, bıçak, kaşık, çerezlik, tuzluk, biberlik, sosluk, tabak, kase gibi yiyeceği ve içeceği hazırlamadan servise kadar ihtiyaç duyduğu mutfak malzemeleridir.

Artık barların tüm ihtiyaçları tek bir adreste var. Üstelik hem online hem de mağaza satışında. Barınızın ihtiyaçlarını İstoç mağazamızdan görerek, dokunarak seçebilir birebir alabilirsiniz. Ancak aşina olduğunuz ürünler için zahmet etmenize gerek yok. Cafemarkt online web mağazamızdan seçerek alabilir, ürünün kapınıza gelmesini bekleyebilirsiniz. Birçok üründe özellikle de büyük ürünlerde kargonun ücretsiz olması ise oldukça büyük bir avantaj.

Bar ürünleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da 0850 811 12 23 no’lu telefonumuzu arayarak satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.

Bar konusu ilgili diğer yazılarımızı okumak için tıklayın.