Ana Sayfa / Konsept Sunumlar / Ahşap Sunumlar
Ahşap Sunum

Ahşap Sunumlar

Ahşap Sunumlar

Ahşap sunumlar son dönemlerin doğal olması sebebiyle en çok tercih edilen sunumlukları. Ahşap sunumlar doğal olması sebebiyle hem doğaya zarar vermiyor hem de sıcak görünümleriyle şık bir sunum sağlıyorlar. Peki hangi alanlarda cafe, restoran ve otel sunumlarında ahşap sunumları kullanabilirsiniz? İşte yazımızda bu sunumları nasıl ve nerelerde kullanabileceğinizi anlatacağız. Sizler için araştırdık en fazla kullanılan ahşap sunumları ve kullanım biçimlerini bulduk. Umarız yazımızı keyifli bulursunuz.

Ahşap Sunumda Steak

Ahşap sunumlar üzerinde biftek sunumu yapabilirsiniz. Doğrudan üzerine hiçbir şey koymadan uygun olarak tasarlanmış steak tahtaları üzerinden biftek sunumu yapabilirsiniz. Steak tahtalarını daha uzun ömürlü kullanmak isterseniz üzerine yemek sunumu için üretilen kağıtlardan ya da fırında pişirmede kullanılan yağlı kağıtlardan koyarak servis yapabilirsiniz.

Steak sunumu

Ahşap ve Taş Sunumda Steak

Ahşap steak sunum tahtalarının doğal taşlar ile birleşiminden meydana gelen steak tahtaları da mevcut. Bu tahtalar hem şık hemde taş sunum bölümleri ile çok daha uzun ömürlü kullanım sağlıyorlar. Ne kadar ahşap sunumlar uygun ağaçlardan seçilerek yapılırsa da yine de ahşabın doğası gereği fazla su ile temasından kaçınmak gerekir. Ancak etin temas ettiği bölüm taştan olduğunda bol su ile yıkama konusu sorun olmaktan çıkar.
Ahşap steak sunum

Ahşap Sunumlukta Salata Sunum

Ahşap sunumlardan ırako ve bambu gibi suya dayanıklı ağaçlar salata sunumunda uzun süreli kullanım için gerekli. Salata direk ahşaba temas ettiğinden suya dayanıklı ağaçlardan yapılmış ahşap kaselerde şık ve sıcak bir sunumu yakalayabilirsiniz.
Bambu Salata Kasesi

Ahşap Sunumda Balık

Ahşap sunumlar balık sunumu içinde oldukça şık. Üstelik balık formlu olan modelleri de mevcut.

Balık Sunum

 Ahşap Sunumlarda Peynir Sunum

Ahşap peynir sunumuna en çok yakışan materyallerden. En sık karşılaşılan ürünlerden üstelik. Sıcak ve doğala özdeş dokusu ile peynir keyfini kullanıcılarına sonuna kadar yaşatıyor.

Peynir SunumAhşap sunumlar ile ilgili soru ve talepleriniz için bizlere info@cafemarkt.com adresinden 0212 514 51 21 no’lu telefon numaramızdan ya da www.cafemarkt.com online destek hizmetimizden ulaşabilirsiniz.