Sunum konseptleri

Sunum Konsepti

Cafe , restoran , otel ve barlar gibi hizmet veren mekanlar için sunum konsepti çok önemlidir.

Sektör çok büyük olduğundan her mekan için alternatif bir mekan mevcuttur. Sektörde kalıcı olabilmek için mekanın kendisine iyi bir konsept belirlemesi ve ürünlerini çok iyi sunulması gerekmektedir. Mekan olarak yer edinmek gerekir müşterinin aklında kalıcı olmak bu noktada çok önemlidir.

Ürünlerin lezzeti kadar çekici görünmesi de önemlidir. Kalıcı olabilmek için dinamik kalmak gerekir. Belli dönemlerin trendlerini takip etmek, trendlere göre müşterilere hizmet vermek, farklı olmayı her zaman başarmak gerekir.

Bu sebeple sizlere cafe, otel, restoran, barlarda kullanılabilecek yeni ve farklı sunum biçimleri paylaşıyoruz.

Farklı Cam Sunumlar Deneyebilirsiniz

Cam sunumlukları sadece içecekler için değil her alanda kullanmak bu aralar oldukça popüler. Siz de tatlılarınızı, ekmekleri ve hatta ana yemekleri düz tabaklar yerine özel olarak tasarlanmış değişik fanuslarda ya da büyük ebatlı bardaklarda servis edebilirsiniz.

Cam-Sunumlar

Soğuk İçecekleri Soğuk Bardaklarda Servis Edebilirsiniz

Soğuk içecekleri küçük bir makine yardımıyla dondurarak buzlu bardaklarda servis yapabilirsiniz.

Buzlu Bardak Makinesi

Doğal Taşlar Üzerinde Sunum Yapabilirsiniz

Taş olarak sunum için üretilen malzemeler ile farklı bir sunum yakalayabilirsiniz. Özel ürünler fark yaratmanıza yardımcı olacaktır.

Farklı sunum önerileri

 

Konserve Sunum

Son dönem sunum trendleri arasında konserve kutuları da yerini aldı. Birden fazla kullanım için üretilmiş kapaklı konserve kutuları ya da yanında satın alacağınız küçük bir aparatla kişiye özel olarak kapatabileceğiniz konserve kutusu görünümlü yiyecek sunum kutuları ile sunum yapabilirsiniz.

Konserve sunum kutuları

 

Tüp Sunumluklar

Yiyeceğinizin yanında vereceğiniz ister özel yapım ister ketçap mayonez gibi hazır bir sos olsun markanız olan etiketli bir tüp ile paketleyebilir ya da farklı renklerde tüplere koyabilirsiniz.

Tüp Sunumluklar

 

Farklı sunum konseptlerini sizler ile paylaşmaya devam edeceğiz. Farklı fikir arayışındaysanız yazı dizimizi takip edin.

Görsellerde kullanılan tüm ürünleri Cafemarkt’tan temin edebilirsiniz. detaylı bilgi için info@cafemarkt.com mail adresinden ya da 0212 514 51 21 no’lu numaradan ulaşabilirsiniz.

 

Similar Posts