Ana Sayfa / Profesyonel Mutfak Haberleri / Porterra Porselen Noodle Kase İndirimi
Porselen noodle Kase
Porselen noodle Kase

Porterra Porselen Noodle Kase İndirimi

Porselen noodle kase de bir haftalık indirim

Porselen Ürünler hem endüstriyel mutfaklar hem de ev mutfakları için vazgeçilmez bir ürün. Hem Porselen Ürünler ışıltısıyla hem de diğer kırılgan ürünlere göre sağlamlığıyla açık ara önde. Konu Porselen Ürünler olunca piyasada pek çok çeşit ürün ile karşılaşmak mümkün. Herkes sıra dışı kendine özel bir ürün arıyor.

Özellikle cafe, restoran ve oteller yiyecek sunumu zerafeti açısından Porselen Ürünler ürünleri tercih ediyor. Tabak bir sunumun en büyük parçalarından biridir. İçerisindeki yiyecek kadar değerlidir aslında. Sunumda kullandığınız tabağın kalitesi işletmenin kalitesini ortaya koyar ; Çünkü o sizin müşteriye görünen yüzünüzün bir parçasıdır.

Durum böyle olunca işletmeler tercihlerini çoğunlukla butik üretim olarak adlandırılan, az sayıda üretilen daha özel ürünlerden yana kullanıyorlar. Cafemarkt  butik Porselen Ürünler üretiminde 10 yıla yakın tecrübesi ile kendini kanıtlamış bir marka olarak hizmet veriyor. İşletmelerin arzusuna göre logo tasarımını ürünün üzerine özenle işliyor.

Cafemarkt haftalık indirim kampanyalarına şimdi butik olarak ürettiği ürünleride kattı. Bu özel ürünler çok özel fiyatlarla 2013 yılı sonuna kadar ara ara sizlere ulaşacak. Sınırlı sayı ve sadece bir haftalık bir süre ile sınırlı olan bu ürün kampanyalarını kaçırmamanızı tavsiye ederim. Bu haftanın indirimli ürünü Porterra noodle kase Şimdiden keyifli alışverişler.

 

Porselen noodle Kase
Porselen noodle Kase