Mutfaklar için Yeni Yıl Önerileri
|

Mutfaklar için Yeni Yıl Önerileri 1

Yeni yıl yaklaşırken, yeni yılı evde karşılamayı planlayan ya da aile arasında kutlama yapmayı planlayanlar için yeni yıl fikirleri derledik. Emek vermek isteyenler için de uzunca bir vakit bulamayacaklar için de küçük ev partisi fikirleri bulduk.

Marshmellow Süsleme

Hem kolay hem de kısacık bir zamanda hazırlanabilecek bir fikir marshmellow süsleme.Yiyecek dekorlamada kullanılan gıdaya uyumlu kalemler yardımıyla hemen hemen her markette bulabileceğiniz marshmellowları kardan adama dönüştürebilirsiniz.
Mutfaklar için Yeni Yıl ÖnerileriYine marketten kolayca satın alabileceğiniz marshmellowları bir çubuğa geçirerek çubuk kraker ve şekerlemeler yardımıya kardan adam çubukları oluşturabilirsiniz. Bu sunum en çok çocukların hoşuna gidecektir.
Mutfaklar için Yeni Yıl Önerileri

Marshmellowlu Kurabiyeler

Marshmellowlar ile kurabiyeleri de yeni yıl için özel bir sunuma dönüştürebilirsiniz. Glasaj şekeri ile kapladığınız kurabiyelerinizin üzerine hazırlamış olduğunuz kardan adam kafalı marshmellowları koyarak erimiş kardan adamlar oluşturabilir; bonibonlar ile de son dokunuşları yapabilirsiniz. Gerçekten hem şık hem de kolay olan fikirler arasında erimiş kardan adam kurabiyeler. Kurabiyeleri yapmak için vakti olmayan kiiler herhangi yuvarlak satın alınan bir kurabiye ile de aynı sonuca ulaşabilir. Marshmellow kullanmak istemezseniz kardan adamın baş bölümü için beyaz çikolata ya da yine glasaj şekerinden yararlanabilirsiniz.
Mutfaklar için Yeni Yıl Önerileri

Yılbaşı Keki

Yılbaşı tatlı tercihinizi mini keklerden yana kullanabilirsiniz. Mini kekleri yapabilir yada dışarıdan hazır olarak satın alabilirsiniz. Ancak kısa bir süre ayırarak krema, çubuk kraker, marshmellow, kiraz şekerlemeleri gibi yan ürünler kullanarak çok farklı mini keklere sahip olabilirsiniz.
Mutfaklar için Yeni Yıl ÖnerileriSeçiminizi mini bir kekten değil de büyük bir kekten yana kullanırsanız. Kızılcık, kiraz şekerlemesi, mini kurabiyeler, bonibonlar gibi yan ürünler kullanarak çok başarılı bir keke sahip olabilirsiniz.
Mutfaklar için Yeni Yıl Önerileri

Yılbaşı Kurabiyeleri

Yılbaşı kurabiyelerinizi özel bir konseptte sunmak isterseniz renklendiriciler ve şekillendiricilerden faydalanabilirsiniz. Mini çelenkler oluşturarak çubulklara geçirebilirsiniz. Lolipop görünüme bürünen yeni yıl kurabiyeleri gerçekten sevimli olacaktır. Sadece tatlı kurabiyeler değil tuzlu krakerleri de glasaj şekeri ile kaplayarak hem farklı bir lezzet yaratabilir, hem de çok şık bir görünüme ulaşabilirsiniz.
Mutfaklar için Yeni Yıl ÖnerileriYeni yıldan önce fikirler paylaşmaya devam edeceğiz. Tüm mutfak ihtiyaçlarınız için bizlere www.cafemarkt.com web sitemizden 0212 514 51 21 no’lu telefonumuzdan ya da info@cafemarkt.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Similar Posts