Ana Sayfa / Mutfak Ekipmanları ve Malzemeleri / Bardak Yıkama Makinası
Bardak Yıkama Makinası

Bardak Yıkama Makinası

Bardak Yıkama Makinası

Bardak yıkama makinası bardak kullanımının yoğun olduğu cafe, restoran, otel ve bar gibi mekanlar için kısa sürede iş tamamlamak adına büyük bir ihtiyaçtır. Bardak yıkama makinaları normal makinelerden farklı olarak yıkama işlemini minimum sürede gerçekleştiriler. Saatte 500- 2100 bardak yıkayan modeller mevcuttur.

Bardak Yıkama Makinasının Önemi ve Avantajları

  • Bardak yıkama makinesi çeşitleri kişilerin el ile yıkayamayacağı sıcaklıkta bardakları yıkayarak hijyeni sağlar.
  • Ortalama 2-3 dakika sürede bir sepet yıkayarak iş akışının hızlı işlemesini sağlar.
  • Bardak yıkama makineleri set üstü modelleri ile en dar alanlara bile kolayca sığarlar.
  • Bardak yıkama makineleri bardakları yıkadıktan sonra kurutarak kullanıma hazır hale getirir. Çıkan bardaklar parlak olduğundan tekrar silinmesi gerekmez.
  • Bardak yıkama makineleri su ve elektiriği dengeli  ve kontrollü bir şekilde kullandığından tasarruf sağlar.
  • Endüstriyel kullanım için üretilen bardak yıkama makinesi çeşitleri paslanmaz çelikten üretilir ve uzun vadeli kullanıma uygundur.

Bardak Yıkama Makinası fiyatlı PDF katalog için tıklayınız.

Bardak yıkama makinası

Bardak Yıkama Makinası Fiyatı

Bardak yıkama makineleri ev mutfakları için üretilen bulaşık makinalarına kıyasla daha yüksek fiyatlara sahiptirler. Bu durum bardak yıkama makinelerinin uzun süreli ve yoğun kullanım gerektiren endüstriyel mutfaklar için özel olarak tasarlanarak üretilmesinden kaynaklanmaktadır. Piyasada yerli ve yabancı bardak yıkama makinesi markaları mevcuttur. En çok tercih edilen bardak yıkama makineleri Öztiryakiler bardak yıkama makinası, Fagor bardak yıkama makinası ve Alveo bardak yıkama makinası, Hobart bardak yıkama makinasıdır.