Cafemarkt Olarak Markanızı Ürünlerinize Taşıyalım

Cafemarkt kesme tahtaları her mutfağın olduğu gibi endüstriyel mutfakların da vazgeçilmez ürünlerinden birisidir. Meyveleri, sebzeleri ve etleri kesmek için ayrı ayrı kesme tahtaları, blokları kullanılır.

Yapılacak ürünler genelde çok olduğundan aynı anda birden fazla kişi çalışır ve birden fazla kullanım için bloğa ihtiyaç duyulur. En sağlıklı olanlar ahşap olanlar ve en dayanıklı olanlar ise bambudan olanlardır. Kurumsal bir yer içinse bundan daha fazlası gerekir bazen üzerinde marka yazmaması bazen ise üzerinde kurumun adının yazması istenir. Şimdi şirket müşterilerine bir kolaylık daha sunuyor. Ürünü aldıktan sonra hiçbir işlem uygulatmanıza gerek kalmıyor. Cafemarkt yetkilileri aracılığı ile ürün bu işlemden geçmiş olarak elinize ulaşıyor. Cafemarkt‘ın ürünü kapınıza kadar getirmesi ve 12 taksit seçeneği ile alıcıya sunması ise sizi ne kadar düşündüğünü gösteriyor.

Cafemarkt bu hizmeti sadece ahşap ürünleri için sunmuyor tabi ki. Her türlü porselen içinde baskı hizmetleri mevcut. Ayrıca isterseniz özel tasarım porselenler de yaptırabiliyorsunuz. Siz seçin biz hayata geçirelim. Yapmanız gereken tek şey www.cafemarkt.com adresine tıklamak.

Similar Posts