Kahve Keyfiniz Her Yerde Yanınızda!

     Bloğumuza ekleyeceğimiz bu içerikte espresso tutkunlarına güzel haberlerimiz var. Yaz, kış, yağmur çamur demeden, kahvenizi her an içmeye hazır şekilde yanınızda taşıyabileceğiniz bir ürün var. Üstelik taşıması ve kahve yapımı oldukça kolay. Wacaco Nanopresso Manuel Espresso Makinesinin çalışması için hiçbir şeye ihtiyacınız yok. Sadece elinizle pres yaparak esspresso, americano, ristretto, cafe lungo gibi birçok kahve çeşidi hazırlayarak her yerde kahve alışkanlığınızı sürdürebilirsiniz.

İlginizi çektiyse buyurun ürün açıklamasına…

     Wacaco Nanopresso Manuel Espresso Makinesi tek parça gibi görünse de aslında altı parçadan oluşuyor. Bu parçaların ilki sıcak suyu koyduğumuz demleme kısmı. İkinci kısımda filtre kısmı mevcut. Üçüncü kısım kaşık kısmı ki bu kısım sadece kahve koymaya değil aynı zamanda kaşığı filtreye tam oturtmak suretiyle tamp yapmamıza da yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır. Dördüncü kısım gövde kısmı, beşinci kısım kahvenin geldiği kısım, altıncı kısmı da kapak kısmı ki kapak kısmı aynı zamanda bardak olarak kullanabilecek şekilde tasarlanmıştır.

   Ürün parçalarını açıkladığımıza göre gelelim kahveyi nasıl yaptığımıza. Wacaco Nanopresso Manuel Espresso Makinesi kahve yapımı oldukça kolay. Filtreye ince çekilmiş kahve koyuyoruz, kahve kaşığı ile tamp yapıyoruz, sıcak suyu ve hazneyi koyup kapattıktan sonra gövdedeki pres kısmına basmaya başlıyoruz ve 6-7 saniye sonra kahve geliyor. Tüm kahveyi presle akıttıktan sonra kahvemiz hazır????

 

Gördüğünüz gibi Wacaco Nanopresso Manuel Espresso Makinesi ile neredeyse hiç çaba harcamadan lezzetli espressolar hazırlayabilirsiniz. Taşınabilir, küçük ve kullanışlı tasarımıyla seyahatlerinizde, kamplarınızda, yolculuklarınızda kahvenizi kolaylıkla yapabilir, rutininizi bozmadan kahve keyfinizi yanınızda taşıyabilirsiniz.

Üstelik turuncu, sarı, gri, kırmızı renk seçeneklerinden zevkinize uygun olanı seçebilir, kahvenizle tarzınızı da yansıtabilirsiniz.

     Ürünle alakalı soru ve talepleriniz için www.cafemarkt.com adresinden,            0850 811 12 23 numaralı müşteri destek hattımızdan, satis@cafemarkt.com mail adresimizden bizlerle iletişime geçebilir, ürünle alakalı teknik detayları görmek ve sipariş vermek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

 www.cafemarkt.com/wacaco

Similar Posts