İkramlık Sunumlar

İkramlık Sunumlar

Organizasyon Firmaları için İkramlık Sunumlar

Mini ikramlar gerek organizasyon firmaları olsun gerek evde verilen davetler olsun misafirleri iyi ağırlamada olmazsa olmazdır.
Sizler için yerli ve yabancı kaynakları araştırıp farklı mini sunum biçimleri derledik. Umarız keyifle okursunuz.

Mini Kaşık Sunumları

Mini sunumlarınızı şık porselen kaşıklarda yapabilirsiniz. Porselen mini sunum kaşıklarında küçük kanepeler, dondurma, tatlı,meyve paylaşımı yapmanız mümkün. Ancak tek kişilik porsiyonlarda.

İkramlık Sunumlar

Mini Porselen Kare Servisler

Mini boy kare porselen tabaklarda sunum yapabilirsiniz. Bunları büyük bir porselen tabağa yada ahşap bir tepsiye yerleştirerek şık bir görüntü oluşturabilirsiniz. Tüm konuklar kendi küçük tabaklarını büyük servis tabağından alabilirler.
İkramlık SunumlarÇocuklar için Sunumlar

Çocuklar için mini ikramlık içecek sunumları ya da tatlı sunumları hazırlayabilirsiniz. Mini içeceklere pipet koyarak ortasını deldiğiniz bisküvileri bu pipetlere geçirebilirsiniz. Tatlılar için de ikramlık çubuklarını kullanabilir ya da rulokatlara geçirdiğiniz bisküvi, mini kek gibi çocukların seveceği ikramları kullanabilirsiniz.
İkramlık Sunumlar

Meyveli Sunumlar

Minik ikramlarınızı meyve kabukları içerisinde sunabilirsiniz. Tatlı sunumları ve dondurma sunumları meyve kabuklarında servis için ideal.
İkramlık Sunumlar

Çubuk Sunumları

Çubuk sunumları ile  hemen hemen her yiyecek türünden tadımlık bir parça sunabilirsiniz. Sunum için çöp şiş ya da özel olarak üretilmiş sunum çubuklarından ve sunum standlarından faydalanabilirsiniz. Sunum standı bulamazsanız sunum çubuklarınızı bir bardağa ya da içerisinde köpük bulunan bir kutuya iliştirebilirsiniz.
ikramlik Sunumlar

 

Similar Posts