Cafe Sunum Ürünleri
|

Cafe Sunum Ürünleri

Cafeler yeni sezona girerken ihtiyaç listelerini hazırlamaya başladılar. Yeni sezon için yeni sunum arayışları da ihtiyaç listeleri ile birlikte telaşa eklendi. Her sene değişen cafe trendleri farklı yiyeceklerin menüye eklenmesi ve yıpranan ekipmanlar ihtiyaç listelerini dolduruyor.

Cafemarkt, cafe sunum ürünleri ile siz cafe, restoran ve otel sahiplerine hatta şık sunum yapmak isteyen ev kullanıcılarına hizmet vermeye hız kesmeden devam ediyor. Çok çeşitli ürün yelpazesi ile her zevke her ambiyansa uygun model ve materyeller mevcut. Bu yazımızda bu yaz için trend olacak ürünlerden bahsedeceğiz.

Taş Sunum Ürünleri

Doğal taş görünümü ile sunumlarınızı şenlendirecek. Arduvazın ısıyı tutma özelliği sayesinde sıcak ürün servisleriniz için de oldukça idealler. Düz taş servisler, katlı taş servisler, taş tabaklar, taş altlıklar, isimlikler ve çok daha fazla seçeneği taş ürünler arasında bulabilirsiniz.

Mermer Sunum Ürünleri

Mermer sunumlar bu senenin en şık ve dayanıklı sunumlarından. Mermer olması sebebiyle ahşap sunumlar gibi çabuk eskime yapmıyor. Farklı renkte modelleri ile hem sofraları süslüyor hem de gözleri dolduruyor. Ürün yelpazesindeki sunum tabakları özellikle çok dikkat çeken ürünler arasında.

Döküm Ürünler

Döküm ürünlerin ne kadar dayanıklı olduğundan bahsetmemize gerek bile yok. Bir kere aldığınız ürünü uzun yıllar rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ancak diğer ürünlere göre biraz ağırlar.

Cafe Sunum Ürünleri
Cafe Sunum Ürünleri

Cafe sunum ürünleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.

Similar Posts