Ayaklı Pasta Standı
|

Ayaklı Pasta Standı

Ayaklı Pasta Standı

Tatlı yiyecekler kutlamaların vazgeçilmezidir. Bir iş toplantısında, arkadaş toplantılarında ya da her hangi bir kutlamada tatlılar ilk sırada önem arz eder. Tatlı yemek, tatlı konuşmayı getirir inancının doğru olduğu bilimsel olarak da kanıtlandı. Tatlı yemek mutluluk getirdiğinden özellikle iş toplantılarında gerilimi azaltmak adına tatlı servisleri ya da tatlı büfeleri tercih edilmektedir.
Otellerde kahvaltılarda açık büfe sunum yaparken tatlılar için başlı başına bir tatlı büfesi tasarlanmaktadır.

Ayaklı Pasta Standı

Tatlılar kadar tatlı sunumlarının ne şekilde ve ne ile yapılacağı da önemlidir. Resmi bir ortam için hazırlanan tatlılar genellikle belli kalıplara göre hazırlanır ve servis edilirler.
Tatlı servislerinde otellerde, restoranlarda ve toplantı salonlarında standart olarak beyaz porselen tabak kullanılır.
Tatlının servise kadar olan aşamasında ise tatlı sunum tabakları ve sunum standları kullanılırlar.
Sunum standartları genelde endüstriyel mutfaklara hitaben hazırlandığından kırılması zor olan malzemelerde akrilik, polikarbon, çelik gibi malzemelerden üretilirler. Pastalar ve kurabiyeler için fanuslar ve pasta standları tercih edilebilirler.

Pasta standları iki çeşittir:

genellikle birden fazla tatlı ve tuzlu servis ediliyorsa çeşitli boyutlarda ve ayaklı pasta standı, ayaksız pasta stanladı ile birlikte kullanılırlar. böylece tek düze bir sunumdan kaçınılmış olur. Servis büfesinde hareket yaratılmış olur.

Ayakli pasta standı
Ayaklı pasta standı pastane ve cafelerinde en fazla kullandığı sunum ürünlerindendir. Bir pastaneye girdiğinizde ilk göreceğiniz ve de psikolojik olarak gözünüzün aradığı ürün yaş pastadır. Ayaklı pasta standı genellikle yaş pasta sunumunda kullanılsa da nadiren kuru pasta sunumları için de kullanılır.

Similar Posts