Oztiryakiler-Cafemarkt

Öztiryakiler Cafemarkt Çözümleri

Öztiryakiler Cafemarkt Çözüm Ortağı

1958 Yılından beri sektöründe lider olarak endüstriyel mutfak alanında üretim ve satış yapan Öztiryakiler2010 yılından bu yana Cafemarkt ile çözüm ortağı. Cafemarkt Öztiryakiler kalitesini sizlere ana bayii olarak en uygun fiyata sunuyor. 150’den fazla ülkeye ihraç edilen tüm ürünler şimdi sizlerin beğeni ve satışına hem mağazada hem de online olarak sunuluyor.

Cafemarkt’tan hangi Öztiryakiler ürünlerini temin edebilirsiniz?

Cafemarkt dan özel üretim dahil tüm Oztiryakiler ürünlerini temin edebilirsiniz. Cafemarkt sadece Oztiryakiler ürünlerini değil hizmetlerini de size getiriyor. Proje mutfak gibi çalışmalar için Cafemarkt ile iletişime geçerek Oztiryakiler firmasının tüm hizmet ve ürünlerine sahip olabilirsiniz.

Oztiryakiler-Cafemarkt

Ücretsiz Kargo İmkanı

Cafemarkt 250 TL ve üzeri tüm Oztiryakiler ürünlerini Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargo ile teslim ediyor. Ana bayii olduğu için en uygun fiyata kargo dahil ürünlerini almanızı sağlıyor.

Hem Kaliteli Hem Garantili

Cafemarkt dan uygun fiyata alacağınız tüm Oztiryakiler ürünlerinin hepsi sıfır ve garantili ürünler. Hem de 2 yıl Öztiryakiler garantisi altında. Çoğu paslanmaz çelik olan bu ürünler zaten uzun süreli kullanım için de oldukça uygun.

Taksit İmkanı

Cafemarkt tüm ürünlerde taksitli alışveriş yapma imkanı sağlıyor. 50 TL üzeri tüm alışverişlerinizde taksitli alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

Hem Online Hem Mağaza Seçeneği

Cafemarkt Eminönü mağazasına gelemeyen Türkiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine online satış imkanı sağlıyor. İstanbul içerisinde bulunan ve ürünümü görerek almak istiyorum diyenlere ise deneyimli satış personeli desteği ile mağazadan satış imkanı sunuyor.

Tek Adreste Çok Ürüne Ulaşıyorsunuz

Cafemarkt büyük küçük demeden tüm Oztiryakiler ürünlerini tek adreste buluşturuyor. Ürün yelpazesinde Oztiryakiler marka tost makinesi, ocak,yer ocağı, kuzine, buz makinesi, buzdolabı, soğutucu, derin dondurucu, fritöz, endüstriyel fırın, bulaşık makinesi, bardak yıkama makinesi, gıda dilimleme makinesi,et testeresi,çatal kaşık bıçak setleri, çorbalıklar ve daha pek çok markanın ürününe yer veriyor.

Tüm Oztiryakiler ürünleri ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.

Similar Posts