Ana Sayfa / Konsept Sunumlar / Mutfaklar için Yeni Yıl Önerileri 2
yeni-yil-fikirleri-cafemarkt
yeni-yil-fikirleri-cafemarkt

Mutfaklar için Yeni Yıl Önerileri 2

Daha Önce “Mutfaklar için Yeni Yıl Önerileri 1” yazımızda sizler ile evde yeni yılı karşılamayı tercih edenler için yılbaşı fikirleri paylaşmıştık.

Yılbaşına Özel İçecek Sunumu

Yılbaşı ülkemizde soğuk bir döneme denk gelmekte kış mevsimine. Kışın soğuğundan misafirleriniz ile korunmanın en güzel yollarından birisi bitki çayı içmek. Yılbaşına özel konseptli bardaklarda, hoş kadehlerde ya da sizin tarafınızdan yılbaşına uygun hale getirilmiş bir sunum ile çay harika bir seçim olacaktır.

Mutfaklar için Yeni Yıl ÖnerileriYılbaşına minikler ile birlikte girecekseniz içecek olarak onlar için sıcak çikolata ya da boza ikramında bulunabilirsiniz. Sıcak çikolatayı marshmellow ya da mini kurabiyeler ile servis edebilirsiniz.
Mutfaklar için Yeni Yıl Önerileri

Çoraptan Sosisler

Sosis yemeği seviyorsanız ya da seven birilerini davet ediyorsanız yılbaşı çorabı görünümündeki sosisleri yapmak hem çok kolay hemde çok şık bir sunumu var. Sosisleri çok seveceksiniz.
yeni-yil-fikirleri-7

Yeni Yıla Halley ile Girin

Yeni yıl için en kolay sunumlardan birisi halleyler. Ambalajlı olarak aldığınız halleyleri glasaj şekeri ile  istediğiniz şekilde ve renkte dekorlayabilirsiniz. Mini gülen yüzler, çeleng yada yılbaşı dekoru gerçekten yakışacaktır. Son dakika misafirleri ya da son dakika planları için ideal. 
Mutfaklar için Yeni Yıl Önerileri

Yeni Yılı Farklı İçeceklerle Karşılayın

Yeni yıl için meyveli farklı tarifler uygulayabilirsiniz. Örneğin meyve dilimlerini ya da parçalarını kadehlere koyabilir üzerine dosa dökebilirsiniz. Hem doğal meyveli soda yapmış olursunuz hem de gerçekten zaman geçtikçe daha da lezzetlenen bir içeceğiniz olmuş olur. Aynı işlemi limonata ile yapabilirsiniz. Meyve parçacıkları yerine gül yaprağı gibi yenilebilen bitkilerin yapraklarını da kullanabilirsiniz. Farklı bir aroma yaratmış olursunuz.
Mutfaklar için Yeni Yıl Önerileri

Tatlı Kardan Adamlar

Eğer beze yanı köpük seviyorsanız istediğiniz boyutlarda bezeler yapabilirsiniz. Yaptığınız bezeleri iki top olarak yapabilir kardan adam biçiminde fırından çıkarttığınızda sıcakken üst üste koyarak süsleyebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken husus krema yada glasaj şekerini soğuduktan sonra eklemeniz. Bezelerinizi krema sıkma torbası ve duy takımı yardımıyla ağaç biçiminde sıkabilirsiniz. Sıktığınız bezelerin iç kısmını boş bırakarak servis öncesi meyve ile doldurabilirsiniz.
Mutfaklar için Yeni Yıl Önerileri

Meyve Tabakları

Yeni yılı sevimli meyveler ile karşılayın. Çilek kararmadığı için krema ile rahatça bekletilebilir. Hazırladıktan sonra kremanın ortamın ısısını alarak erimemesi için buz dolabına koymayı unutmayın. Çilekten biraz daha fazlasını isterseniz Koni biçimde kestiğiniz bir köpüğe çileklerinizi çubuklar yardımıyla sabitleyebilirsiniz. Bu şirin ağaç görüntüsünü renklendirdiğiniz yıldız bir kurabiye ile mühürleyebilirsiniz.
Mutfaklar için Yeni Yıl Önerileri

Yeni Yılda Peynir Sunumu
Yeni yılda peynirinizi üçgen dilimler halinde hazırlayarak cherry domatesler ve krakerler ile ren geyiklerine dönüştürebilirsiniz. Daha klasik ama lezzetli bir sunum yapmak isterseniz çöp şişlere domates roka ve peyniri sevdiğiniz baharatlar ile birleştirerek geçirebilirsiniz.  Bu sunumu hem yılbaşı akşamında kullanabilirsiniz hemde yeni yılın ilk kahvaltısında.

Mutfaklar için Yeni Yıl Önerileri

Yeni yıldan önce fikirler paylaşmaya devam edeceğiz. Tüm mutfak ihtiyaçlarınız için bizlere www.cafemarkt.com web sitemizden 0212 514 51 21 no’lu telefonumuzdan ya da info@cafemarkt.com adresinden ulaşabilirsiniz.