Ana Sayfa / Mutfak Ekipmanları ve Malzemeleri / Küçük Mutfak Fikirleri
Kek_Cafemarkt

Küçük Mutfak Fikirleri

Her zaman yemek yapmak için uzun vakit bulamayız. Bazen ise vaktimiz olur ancak aynı şeyleri yapmak istemeyiz. Cafemarkt olarak sizler için değişik birkaç fikir derledik umarız beğenirsiniz.

blank

Biraz gıda boyası kullanarak renk renk makarnalar yapabilirsiniz. Makarna makinaları ile hamur açmaya ugraşmadan kolayca makarna hamurları açabilir; çeşitli kesme aparatları ile harika şekiller verebilirsiniz. Üstelik aynı makine yardımı ile kestiğiniz kurabiye hamurlarının üzerine açtığınız renkli hamurlar ile hoş biçimler koyabilirsiniz.

Imperia makarna makinası şimdi {6890be1797b82714018dbc273c43be5ef11f8ae44530bc181d342d88b982b3c4}40 indirimle Cafemarkt’ta sadece 108,01 TL

blank

Vanilyalı pudingin içine biraz gıda boyası katarak gök kuşağı renklerinde pudingler yapabilirsiniz. Gök kuşağı pudingleri cam bardaklarda servis ederek eğlenceli bir görüntü ortaya koyabilirsiniz.

Paşabahçe city meşrubat bardağı Cafemarkt’ta sadece :0,50 TL

blank

Sebze soyacakları ile çikolatalardan alınan küçük parçalar ile dondurmaların üstüne servis öncesi süs yapabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken nokta ise çikolatayı buzdolabında yeterince tutmuş olmanız.

Sebze soyacağı Cafemarkt’ta sadece : 6,61 TL

blank

Patlamış mısırların üzerine küçük karamel parçaları ile mikrodalga fırında tutarak hem kıtır kıtır hemde tatlı mısırlar elde edebilirsiniz. Mısırları Porterra sufle kabına koymayı unutmayın tabi.

Porterra sufle kabı Cafemarkt’ta sadece : 2,49 TL

blank

Pasta yapmakla uğraşmak istemiyor ama keki de kuru kuru yemekten hoşlanmıyorsanız üzerlerine krema ile hem süsleme yapabilir hem de pastadan aldığınız hazzı kekinizden de alabilirsiniz.

Krema torbası Cafemarkt’ta : 3,82 TL

Krema torbası için12’li duy takımı Cafemarkt’ta : 11,04 TL

blank

Acilen birşeyler hazırlamanız gerekiyorsa hamburger ekmekleri üzerine pizza malzemeleri koyarak fırınlayabilir ve bu pratik mini pizzalara sahip olabilirsiniz.

Sushi tepsi Cafemarkt’ta sadece : 12,80 TL

blank

Hamur işleri hepimizin korkulu rüyalarındandır. Bir dilim alırız ancak dilimin boyutu çok önemlidir. Sizde kocaman dilimler kesenlerdenseniz tek kişilik mini tartlar sizin için harika bir çözüm olabilir.

Porterra minyatür tart kabı Cafemarkt’ta sadece : 3,49 TL