Ana Sayfa / Bar Açmak / Favori Bar Ürünleri
Favori bar ürünleri
Favori bar ürünleri

Favori Bar Ürünleri

Bar işletmecileri çok iyi bilirler ki her işletmede olduğu gibi barlarda da olmazsa olmaz ürünler vardır. Bu yazımızda barlar için mutlaka olması gereken 9 favori ürünü inceleyeceğiz.

blankBar konteyner:

Bar konteynerlar barlarda mutlaka bulunması gereken ürünlerdendir. Bir çok fonksiyonu birden içinde bulundururlar. Çok amaçlı ürünlerdir. Barmenler için organize bir çalışma alanı sağlar. Bar konteyner içerisine içeceklerde kullanacağınız taze meyve ve aroma katıcıları koyabilirsiniz. Kapağı sayesinde içerisindeki ürünü kirlenmeden muhafaza eder.

Bar konteynerlar için tıklayın

blankŞişe ve buz kovaları:

Şişe ve buz kovaları da bir barda kesinlikle bulunması gereken ürünlerdir. Barın etrafındaki servisler için çoğu zaman buz kovası yeterli olsa da masalara yapılan servislerde mutlaka şişe kovalarına ihtiyaç vardır. Şişe kovaları sayesinde servis edilen içecekler uygun ısıda uzun süre beklerler.

Şişe kovaları için tıklayın.

 

blankAtıştırmalıklar için sunum ürünleri: 

Barlarda patates kızartması, patlamış mısır, çerez ve benzeri ürünleri servis etmek için kullanılırlar. Mutlaka olması gereken ürünler arasındadır.

Sunum ürünleri için tıklayın.

 

blankŞişe akıtıcıları (Bijon):

Şişe akıtıcılar dozajlama ve içeceğin ziyan olmaması için gerekli bir üründür. Her barda bulunması gereken favori ürünler arasındadır.

Şişe akıtıcılar için tıklayın.

 

blankShaker:

Kokteyl hazırlamada kullanılır. İçecekleri adından da anlaşılacağı üzere sallayarak homojen biçimde karıştırmaya yarar. Shaker bir barda en çok göz önünde olan ürünlerden birisidir. Bu sebeple şeffaf ya da bakır olanları tercih edebilirsiniz. Oldukça şık duracaktır.

Shaker çeşitleri için tıklayın.

 

blankMuddler diğer adı ile mojito tokmağı:

Muddler yani diğer bir deyişle mojito tokmağı koktey hazırlarken kullanılır. Yine her bar da bulunması gereken bir üründür.

Bar tokmakları için tıklayın.

 

blankŞişe açıcılar:

Şişe açıcılar gazoz, bira gibi içecekleri açmada kullanılırlar.  Yalnızca bar değil her içecek satan işletmede bulunması gereken ürünlerdendir.

Açacak çeşitleri için tıklayın.

 

blankKadeh tatlandırıcı (rimmer):

Kadeh tatlandırıcılar bardak kenarlarını tatlandırmak, özel bardaklar hazırlamak için kullanılırlar. Bu ürün ile tuz, şeker vb. tatlandırıcıları muhafaza eder ve rahatlıkla kullanırsınız.

Kadeh tatlandırıcılar için tıklayın.

 

blank

Bar matı:

Bar matları hava almalı ve suyu rahatça süzebilmelidir. Barda içecek hazırlanan bölümde kullanılır. Barmenin kolay çalışabilmesini sağlar.

 

  Satın Al     

Bar ürünleri ile ilgili satın alma talepleriniz ve satış sonrası destek için bizlere satis@cafemarktcom mail adresimizden (0850) 811 12 23 no’lu telefon numaramızdan ya da www.cafemarkt.com web sitemiz üzerinden online chat hizmetimizi kullanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Bar konulu diğer yazılarımıza göz atmak için lütfen tıklayın.