Ana Sayfa / Satınalma Rehberi / Vakumlama Makinesi ile Her Zaman Taze
Vakumlama Makinesi
Vakumlama Makinesi

Vakumlama Makinesi ile Her Zaman Taze

Vakumlama makinesi özel tasarlanmış sistemi ile hazırlanmış paketlerin içerisinde bulunan havayı emerek, içerisine koyulan ürünün raf ömrünün çok daha uzun olmasını sağlıyor. Peki hepsi bu mu? Hayır. Vakumlama işletmelere pek çok açıdan avantaj sağlıyor.

Neden Vakumlama Makinesi?

Vakumlama makinesi alan işletmeler kısa sürede pek çok açıdan kar sağlıyor. Vakumlama depolama açısından oldukça avantajlı bir tercih. Vakumlanan ürünün raf ömrü normal olarak saklanan üründen çok daha fazla oluyor. Vakumlanan ürün daha az yer kaplıyor. Vakumladığınız tüm ürünler için depolama daha kolay oluyor. Sıvıya sahip ürünler akmıyor, paket sert ve havasız olduğundan patlama yapmıyor.

Hem istiflemesi hem taşıması kolay!

Özellikle yiyecek ve içecek içeren ürünleri taşırken en sık rastlanan kazaların başında patlayan paketler geliyor. Vakumlama yapılan ürün paketlerinde ise hava olmadığından pakette sıkışma gerçekleşmiyor ve patlama oranı %50’nin altına düşüyor.

Kapasiteye Göre Farklı Makine

İşletmenizin ve ürünlerinizin kapasite ve ebatlarına göre farklı makine modelleri tasarlanmıştır. Yerininiz az ya da ürünleriniz küçük ise set üstü vakumlama makinası modellerini tercih edebilirsiniz. Yer açısından size kolaylık sağlar.

  Satın Al

Vakumlama Makineleri Nasıl Çalışır?

Vakumlama makineleri her kullanıcının kolay kullanabilmesi amaçlanarak tasarlanmıştır. oldukça basit bir çaışma prensibi vardır. Makinenin üst bölümünde bir kapak bulunur. Bu kapak kaldırılarak vakumlanacak paket bu alana yerleştirilir. Kapak kapatıldıktan sonra makinenin ön bölümünde bulunan panelden ayarlamalar yapılır. Vakumlama ile paketleme saniyeler içerisinde kendiliğinden gerçekleşir.

Vakumlama makinesi çeşitleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.