Ana Sayfa / Uzmana Sor

Uzmana Sor

Profesyonel Mutfak Uzmanı

Endüstriyel mutfak uzmanlarımız bir çatı altında toplandı. Zor bir alan değil mi! İşte bunun uzmanlar SORULARINIZI YANITLIYOR.

Neler Sorabilirsiniz?

  • Profesyonel mutfak tasarımı nasıl olmalı
  • Cafe, restoran, bar, pastane hatta büfe açıcam neler almalıyım
  • Hangi markaları hangi alanda tercih etmeliyim
  • Malzeme tercihim nasıl olmalı
  • Masaüstü konsept önerileri

Nasıl Sorabilirsiniz?

  • Dilerseniz ilgilendiğiniz sorunuzu bize gönderin?
  • Mail: satis@cafemarkt.com
  • Telefon: 0850 811 12 23
  • Dilerseniz okuduğunuz yazı altına yorum yapın?

Siz yeterki bize ulaşın, bilgimiz dahilinde size yardımcı olacağız.

 

 

 

 

 

77 Yorumlar

  1. blank

    merhaba size projemden bahsetmek istiyorum 3 ay önce kosgebden hibe için sertifika aldım projem 7 24 çalışacak akşam 9 10 a kadar 4 çeşit seçmeli yani(ana yemek çorba,pilav yada benzeri ve birde soğuk şeklinde) ayrıca alternatif olması için ızgara menü şeklinde çalışmak kapattıktan sonra aperatif fast food tarzında çalışacak bir mekanı aktif hale getirmek istiyorum personel sıkıntım yok bu yüzden başlangıç için fazla detaycı olmadan bu şekilde çalışma prensibinde beni karşılayacak mutfak ekipmanları almak istiyorum bana bu konuda gerekli ekipmanların adet ve fiyat listesi şeklinde yollarsanız uygun ödeme seçeneği ve fiyatlandırmada da yardımcı olursanız tek bir firma ile ile çalışmak istiyorum bunları göz önünde bulundurursanız sizinle çalışmak isterim şimdiden teşekkürler

    • blank

      Ziver Bey, mail adresinize konu ile ilgili detaylı bilgi içeren bir mail yönlendirdik. Sizinle çalışmaktan mutluluk duyarız. İyi günler dileriz.

  2. blank

    cafe restoran açmak ıstıyorum bununla ılglı blgılere projeye ıhtıyacım var

    • blank

      Özlem Hanım merhaba size daha iyi hizmet verebilmemiz için bir proje çalışması yapmamız gerekmekte. Bunun için bizlere isteklerinizi info@cafemarkt.com adresinden mail atabilir ya da 0212 514 51 21 no’lu telefonumuzdan ulaşabilirsiniz. Ekip arkadaşlarımız proje için tespit yapmalı sizin yerinizi analiz için bir bedel talep etmeden keşif yapmalılar. Ardından size tamamen ücretsiz fiyat çalışmamız ile dönüş yaparız onaylarsanız birlikte çalışırız. Bizi seçmiş olduğunuz için teşekkür ederiz.

  3. blank

    merhaba
    butik cafe açmak istiyorum.Burada kendi yaptığım makarna sosları ile misafirlerimin damaklarında unutamadıkları tatlar bırakmak istiyorum. Kiralayacağım dükkan cadde üzerinde 70m2 büyüklüğünde iç dizaynında ve gerekli malzeler

    • blank

      Canan Hanım Merhaba,
      Öncelikle yorumunuzdan dolayı teşekkür ederiz. Açmak istediğiniz butik cafe ekipmanları için sizlere yardımcı olmak isteriz. Sanıyorum teknik bir aksaklıktan dolayı yorumunuz yarım kalmış bize 0212 514 51 21 no’lu telefonumuzdan info@cafemarkt.com mail adresimizden ya da buradan bloğumuz aracılığı ile ulaşırsanız detaylar hakkında sizlere daha rahat yardımcı oluruz.

  4. blank

    bir cafe açmak için yer tuttum, küçük ancak çok işlek ve sirkülasyonu olan bir yer. 7-8 masalı şimdilik, ancak yerimi iki katına çıkarma imkanım var. çay- latte kahve, türk kahvesi- yazın böğüürtlen suyu ve benzeri yöresel şerbetler, kışın sahlep ve bitki çayları vermeyi düşünüyorum. ayrıca ev yapımı gül böreği, sigara böreği, meyveli kekleri hazırlayıp cafemde pişirmeyi ve öyle sıcak servis etmeyi düşünüyorum. kosgebe kredi için başvurmak üzereyim. bir de 8-10 çeşit tost çeşidi olacak. tostların yanında patates kızartmasi, mevsim salata, rus salatası gibi ufak ikramlarım olacak. çay, türk kahvesi, latte ve klasik tostlar sanırım cironun {6890be1797b82714018dbc273c43be5ef11f8ae44530bc181d342d88b982b3c4}80’inini olurturacak. özellikle latte kahve türlerinde ve türk kahvesinde benim işimi kolaylaştıracak, kaliteli ve standart lezzette kahveler yapmak için teçhizatlara ihtiyacım var. saygılarımla.

    • blank

      İlhan Bey, Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Size konu ile ilgili yardımcı olmak isteriz. http://www.cafemarkt.com adresimizden mekan ölçülerinize uygun ürünleri seçerek ürün kodlarını ve kaçar adet ihtiyacınız olacağını belirten bir maili info@cafemarkt.com adresine yönlendirirseniz size indirimli fiyat teklifimiz ile dönüş yapabiliriz. Arzu ederseniz bizlere 0212 514 51 21 no’lu telefonumuzdan ulaşabilirsiniz size tespitini yapamadığınız ürünler üzerinde konuşarak çözüme kavuşturabiliriz.

  5. blank

    42 m2 lik üniversite karşısında dükkan aldım bu ay sonunda teslim edilecek arkasında 104 adet stüdyo daire ve 50 adet dükkan olan biyer yeme içme üzerine biyer açmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum ayrıca maliyet konusunda yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar

  6. blank

    selamını aleyküm ben acil olarak 2 tane döner ocağı alacağım bir tanesi elektrikli olacak digeri gazlı olacak her ikiside motorlu olacak bana hangi ürünlerinizi önerirsiniz birde fiyat verirseniz sevinirim çok acil almam gerekiyor birde alttan yada üstten motorlu hangisi daha iyidir saygılarımla

    • blank

      Serhan Bey, Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Bizlere info@cafemarkt.com adresimizden ulaşmanız sonucunda Volkan Bey konu ile ilgili tarafınıza dönüş yapmıştır. Şimdiden iyi günlerde kullanmanızı dilerim.

  7. blank

    Başlangıçta sezonluk düşündüğümüz, 100 kişilik, menüsü kabaca iştah açıcı-meze-ana yemek olarak et-balık-tatlı ve meyve tabağı olan, gündüzleri çeşitli kahveler ve outsours ile temin edilecek pasta çeşitleri satılan, aile işletmesi olarak işletilmek üzere 7 yıllık bir mekanı devralacağım. Bir çok malzeme ve ekipman var ve 2.el olmalarına karşın durumları fena değil. Buna rağmen yenilenmesi gerekenler devam. Özellikle servis elemanları. Eski Malzeme değerlendirme ve yaklaşık( hiç biri kullanılmayacak gibi düşünerek) bir liste ve maliyet bilgi ve de başkaca önerilerinizi bilmek isterim. Liginize şimdiden teşekkür ederim.

  8. blank

    Merhaba bende butik bir pastane waffle ev börekleri pastaları tarzında bir yer açmak istiyorum bunun için malzeme gereçleri hakkında bilgi ve fiyat istiyorum

    • blank

      Kübra Hanım, öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. İrtibat bilginiz deneyimli satış ekibimiz ile paylaşıldı. Size en kısa sürede dönüş yapılacak şimdiden iyi kazançlar dilerim.

  9. blank

    KOSGEB teşvik’inden yararlanarak PASTANE açacagim.dükkan satış 40 metrekare.imalat 30 metrekare.
    Pasta dolapları ve imalat makinalari hakkında ve fiyatlari

  10. blank

    Mrb.cafe restorant alanında kurumsal bir firmanın bayiliğini aldık.proje kapsamında mutfak ekipmanlarını kendimizinde temin edebileceğimizi bildirdiler.bununla ilgili oluşturacağımız mutfağın her şey dahil anahtar teslim fiyatı nedir?mutfak ortalama 40m2 olacak.mail atarsanız çok memnun olurum.TEŞEKKÜRLER,ÍYÍ ÇALIŞMALAR.

    • blank

      Emrah Bey, Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Bu talebinizi info@cafemarkt.com adresine irtibat bilgileriniz ile birlikte gönderirseniz deneyimli satış ekibimiz size en kısa sürede dönüş yapabilirler.

  11. blank

    230 m2 bir alan üzerinde bir marka konseptini barındıran bir yer açmak istiyorum. Bu işi nasıl başlatabilir ve nereden başlayabilirim. Coffe House genel distribütörlüğünü nasıl ulaşabilirim çalışıyorum. Mutfak ekipmanlarımı hangi ölçülerde belirlemeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim

  12. blank
    mehmet kahyaoğlu

    Merhaba ben bir cafe açmak istiyorum aynı zamanda wafflecı olarakta işleteceğim bu iş için gerekli ekipmanların listesi fiyatları ve ödeme seçenekleri hakkında yardımcı olursanız sizinle çalışmak isterim şimdiden teşekkürler

  13. blank

    merhaba ben bir cafe açmayı düşümüyorum ilk etapta fazla maliyetli olmayacak çay+kahve+latte+tost+soğuk içecekler ve tatlı çeşitleri nargile yazın dondurma ve sabah kahvaltılıkta sunuLabilir bu konuda deneyimleriniz ve yardımlarınızı rica ediyorum

    • blank

      Sayın Gökçe Baydemir, Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. İrtibat bilgilerinizi bizler ile paylaşırsanız satış ekibimiz size arzu ettiğiniz ürünler ile ilgili merak ettiklerinize yönelik bilgilendirme yapabilirler.

  14. blank

    bir cafenin ortalama maliyeti ne kadar olur?

    • blank

      Sayın Gökçe Baydemir,Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Bu sorunun kesin bir yanıtı yok. Cafe için tasarlanan menü, cafe açılacak mekanın muhiti, cafe açılacak mekanın mimari planı ve kaç kişilik olacağı, mutfak ekipmanlarının marka ve özellikleri maliyeti doğrudan etkilemektedir. Arzu ederseniz http://www.cafemarkt.com adresinden size lazım olan ekipmanları seçerek fiyatlarının toplamına bakabilir, diğer harcamalarınız ile birleştirebilir ve açmak istediğiniz cafenin ortalama maliyetini hesaplayabilirsiniz.

  15. blank

    Çok güzel bir mekanim var cafeye çevirmek istiyorum kahve dünyası gibi ama hiç bir bilgim yok yerim Beşiktaş çarşı içi cepem ve dükkanı on numara gardimci olabilirmisiniz

    • blank

      Merhaba AbdulKadir Bey, Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim. İrtibat bilginizi bizimle paylaşırsanız size ulaşalım konu ile ilgili.

  16. blank

    Merhabalar;
    Şimdiden önerileriniz için tesekkur ederek başlıyorum.
    Bursa kumlarda kahvaltı salonu kafe fast food acacagiz ihtiyacımız olan ekipmanlar hakkında acil olarak fiyat talep ediyoruz.

    • blank

      Türker Bey, Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Ancak ekipmanlar marka, hizmet verilecek kişi sayısı ve özelliklerine göre farklılık götsremektedir. Tercih ettiğiniz ekipmanları bilmeden fiyat teklifi sunmamız mümkün değil. Bu sebeple arzu ederseniz http://www.cafemarkt.com adresinden ürünleri belirleyerek fiyat talep ettiğiniz ürünlere ait olan kodları ekibimize info@cafemarkt.com adresine mail atarak ulaştırabilirsiniz. Bu şekilde sizlere en kısa sürede fiyat teklifi ulaştırılacaktır. Şimdiden bol kazançlar dilerim.

  17. blank

    Merhabalar ben menusunde pızza hamburger ve ayvalık tost barındıran fast food acmak ıstıyorum ozellıkle mutfak ekıpmanları hakkında bılgı verebılırmısınız sızce ekstradan neler menuye eklenebılır ılgınız ıcın sımdıden tesekkur ederım..

  18. blank

    Merhaba ben 350 m3 Nur dükkana Caterıng kurmak istiyorum gereklı malzemeler ve fıyat araştırması yapacagım yerler için bilgi istiyorum yardımlarınız için teşekkür ederim

    • blank

      Erkan Bey, Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim Fiyat tekliflerimizi bloğumuz üzerinden veremiyoruz. Fiyat bilgisi almak istediğiniz ürünü belirten bir maili info@cafemarkt.com adresine gönderiyorsunuz. Deneyimli satış ekibimiz indirimli fiyat teklifimizi sizlere en kısa sürede ulaştırıyor.

  19. blank

    merhaba..ne kadar faydali bir hizmet veriyorsunuz.oncelikle tebrik etmek istiyorum.ben bir ortakla küçük bir cafe açmayı planlıyorum. daha çok içecek ağırlıklı fakat tost hamburgerin de satıldığı akşamları canlı müziğin olacağı bir cafe düşünüyorum. bu yeri açabilmek için belediye, vergi dairesi vs. kurumlardan hangi evrakları nasıl temin edeceğimi ve maliyetini öğrenmek istiyorum.teşekkürler

    • blank

      Zeynep Hanım, Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Ancak konuya hakim olmadığımızdan bu konuda tecrübeli kişilerden profesyonel destek almanızı tavsiye edebiliriz. Şimdiden bol kazançlar dilerim.

  20. blank

    Merhabalar
    biz bir dükkan sahibiyle anlaştık yakın zamanda cafe açmak istiyoruz fakat kendi mesleğim başka olduğu için bu konuda hiçbir bilgiye sahip değilim acaba siz gelip bilgi verebiliyormusunuz iç dekorasyon ve eksiklerimiz hakkında ve nereden en uyguna malzemelri temin edebilirim

    • blank

      Hatice Hanım, Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili net bilgiyi Ofisimizden 0212 514 51 21 no’lu telefondan alabilirsiniz.

  21. blank

    iyi gunler
    esime antalya kindu bolgesinde simit pogaca ve benzeri urunlerin satisini yapicak ayrica ekmek imal edebilecegi bir firin acmak istiyorum. bununla ilgili hizmet danismanligina ihtiyacim var
    1. bu tarz bir is yeti icin nasil bir mekana ihtiyacim var. minimum kac metrekare olmali, bina alti ise neler yapmaliyim. mekan icerisinde nelere dikkat etmeliyim. acik ve kapali alanlari nasil duzenlemeliyim
    2. belediyeden gerekli evraklari nadil cikartabilirim. nerelerden nasil izinler ve evraklar cikartmaliyim
    3. yaklasik 100 , 110 metrekare bir dukkan dusunuyorum. dedigim gibi birek, pogoca, simit, acma, ekmek ve pide uretimi yapmayi dusunuyorum. bununla ilgili gerekli envanter listesi fiyatlari ile birlikte gondermenizi rica ediyorum. kurulum maliyetleri ve kirulimdaki dikkat edilmesi gereken hususlari belirtmenizi rica ederim
    iyi calismalar

    • blank

      Alper Bey, Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Konunun sadece mutfak ekipmanları kısmına hakimiz. Arzu ederseniz zamanı geldiğinde sizinle çalışmaktan mutluluk duyarız. Deneyimli ekibimize 0212 514 51 21 no’luy telefonumuzdan ya da info@cafemarkt.com adresimizden ulaşabilirsiniz.

  22. blank

    merhabalar istanbul bakırköyde kuruyemiş kahve dükkanım var 2 ay oldu açalı ve bahçem kafe için müsait tatlı sandvic gözleme yani hafif aparatifler ve fast food servisi yapmak istiyorum dekor ve mutfak tezgah konusunda yardımcı olur musunuz ?

    • blank

      Sinan Bey, İşletmeniz hayırlı olsun bol kazançlar dilerim. Dekor ile ilgili değil ancak mutfak ekipmanları konusunda satış ekibimizden info@cafemarkt.com adresine göndereceğiniz mail ile ya da 0212 514 51 21 no’lu telefondan ulaşarak destek alabilirsiniz.

  23. blank

    Öncelikle merhaba.Şimdi durduğum mekan büyük ve birkaç ay sonra küçük bir mekana taşınacağım.Elimizdeki çok sayıda masa ve sandalyenin dışında buzdolabı, döner ocağı, ızgara, krom tezgahlar ve bazı küçük malzemeleri verip onların yerine yeni, küçük mekanda rahatça kullanılabilecek masa, sandalye, tezgah altı dolap, dik dolap, kuzineli ocak gibi malzemelerle takas olabiliyor mu? Olursa ödeme şartları hakkında bilgi verir misiniz ?

    • blank

      Burak Bey, Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Maalesef ikinci el ürün alışımız yoktur. Tüm ürünlerimiz sıfır ve garantilidir. Kredi kartı ve banka havalesi ile ödeme ile online satışımız nakit, kredi kartı ile mağaza satışımız mevcuttur.

  24. blank

    merhabalar
    Ben aşçılık mezunuyum 6 yıldır da aşçılık yapıyorum Karaman ilinde ikamet ediyorum Düşüncem başlangıc 6-8 masa ağırlıklı tercihim tatlı çeşitleri — waffle üzerine ve içecek soguk-sıcak bir cafe açmak istiyorum İleryen zamanlarda ise bir kaç çeşit alacart ürünleri makarna çeşitleri IZGGARA vb. ürünler de koymak istiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız mutlu olurum gelecek yaza kadar düşüncemi faaiıyete geçirmek istiyorum kosgepden destekli olacak bir düşüncedir ve kendi işimin sahibi olma düşüncemdir. Başka bir firmayla görüşmedim ilk sizden teklif almak istiyorum mutfak ekipmanları mutfak için gereken malzemeleri vede ürün adetleri gereken ürünlerin listesini rica ediyorum uygun fiyatlı ve uygun odeme şeklinde bi fiyat NOT: Cafe mutfagının çok ekipmanlı olmasını istemiyorum sizin bu konuda gereken düşünceyi oluşturacagınızı düşünüyorum yardımlarınız için teşekkürler …

    • blank

      Hasan Bey, Öncelikle kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim. http://www.cafemarkt.com adresinden ürünleri seçerek info@cafemarkt.com adresine göndereceğiniz mail ile indirimli fiyat teklifi alabilirsiniz. Ancak danışmak istediğiniz konular için deneyimli satış ekibimiz size yardımcı olacaktır. Ekipmanlara hakim oldukları için minimum ekipman sayısı ile sizlere doğru hizmet sağlayacak bir işletme kurmanıza yardımcı olacaklardır. 0212 514 51 21 no’lu telefondan ya da Eminönü mağazamıza giderek de deneyimli satış ekibimize ulaşabilirsiniz.

      Eminönü Mağaza Adresimiz: Hoca Gıyaseddin Mah. Hacı Kadın Caddesi No:39 Eminönü / İstanbul

  25. blank

    Merhaba Öncelikle böyle bir sayfa olusturup biz girişimcilere yol göstermeniz harika ilginize teşekkür ederim.Ben Bursa ilinde lüx bir hotelin cafeterya kısmını kiraladım.cafemin hertürlü ekipmanını vede malzemesini nasıl seçmeliyim ortalama 12 masa var mutfak ekipmanları sıcak içecek ekipmanları hangi markalar olmalı menüyü nasıl oluşturmalıyım daha çok aperatifmi olmalı yada special yiyecek olmalımı bu arada hotelin müşteri kitlesi daha çok araplardan oluşuyor ayrıca cafem hotelin ana giriş kapısının hemen yanında yani içinde değil hotel dışındaki kitleyide hedef almalımıyım yoksa sadece hotel müşterisinemi hitap etmeliyim bu konularla alakalı fikir vede önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim…..

    • blank

      Sayın Süreyya, Öncelikde değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Otelin doluluk oranı ve yoğunluğunuza göre sadece otel müşterilerine hizmet vermek ya da dışarıdan da belli bir kitleye hitap etme konusunda karar vermeniz gerekmektedir. Hizmet kalitenizin düşmemesi için kapasitenizin üzerinde müşteriye hizmet vermenizi tavsiye edemeyiz. Ekipmanlar ile ilgili 0212 514 51 21 no’lu telefondan ya da info@cafemart.com adresimizden satış ekibimize ulaşarak hem indirimli fiyat teklifi alabilir hemde doğru ekipmanlar ile ilgili detaylı bir çalışma talep edebilirsiniz. Şimdiden bol kazançlar dilerim.

  26. blank
    Hayati Yeşilyurt

    Restoran ve kafeterya işletmesi için salon personeli sayısı alan büyüklüğüne göre kaç kişiden oluşmalıdır. Örneğin 150 m2 olan kafe için personel sayısı ? Teşekkürler

    • blank

      Hayati Bey, Öncelikle değerli sorunuz için teşekkür ederim.İşletmenizin personel sayısını alan büyüklüğüne göre değil, müşteri yoğunluğunuza göre seçmenizde fayda var. Dışarı servis yapılıp yapılmayacağı da ihtiyaç duyulan çalışan kapasitesini doğrudan etkilemektedir. Bir de burada önemli nokta kaç adet masa olacağı?, kaç servis personelinin kaç masa ile ilgilenmesi gerektiği? sorusuna verilecek yanıt. Bu yanıtı müşteri tipiniz, servisini yapacağınız ürünler ve sizin kalite anlayışınız şekillendirmektedir.

  27. blank

    merhaba yozgatta bir cafeterya acmak istiyorum bu konu hakkkında bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?

    • blank

      Tarhun Bey, Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Mutfak ekipmanları temini konusunda yardımcı olabiliriz. Yapmanız gereken http://www.cafemarkt.com adresine tıklayarak istediğiniz ürünleri seçmeniz. Seçtiğiniz ürünlerin sayfasında bulunan stok kodlarını istediğiniz adetler ile birlikte info@cafemarkt.com adresine göndermeniz. Size satış ekibimiz en kısa sürede indirimli fiyat teklifi ile dönüş yapacaktır. Şimdiden bol kazançlar dilerim.

  28. blank

    Merhaba
    80 metre karelik bir alanda sıcak soğuk içecekler , kurabiye , wafle ve pasta ürünleri ile birlikte canlı müzik hizmeti verebileceğim bir mekan açmak istiyorum.En az 15 masası olması ,çalışan işçi sayısının minimum olması tedarikçilerin ,dekorasyon firmasının ve reklam firmasının belirlenmesi,hukuki işlemler ve yazarkasa postta dahil olmak üzere işletme için ayrılması gereken en optimal tutarı ve bu işletme için adım adım izlenmesi gereken yolu öğrenmek istiyorum.
    Gereken malzemelerin tam listesi ve nerelerden tedarik edebileceğim sorusuna da cevap aramaktayım.
    Vermiş olduğunuz bu hizmetten dolayı teşekkür ederim ve en kısa zamanda sizinle çalışmak isterim.

    • blank

      Ahmet Bey, Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Cafemarkt böyle detaylı bir çalışmayı danışmanlık bölümünde sizlere, uzmanlarımız tarafından hizmet olarak sunmaktadır. Arzu ederseniz irtibat bilginizi bizimle paylaşın, danışmanlık departmanımızdan bir uzmanımız size en kısa sürede ulaşarak hizmet vermeye başlasın.

  29. blank

    Merhaba, simit dünyası konseptinde fırın/pastane tarzı bir yer açmak istiyorum. Başlangıçta büyük bir yerim olmayacak o yüzden kapasite olarak ortalama 40metrekarelik bir alan (dış alanla birlikte max 10 masa) için gerekli ekipmanlar ve miktarları için yardım istiyorum.(örneğin böyle bir yer için kaç tane servis tabağı,çatal,pişirme ekipmanları,soğutular…vb)

    • blank

      Mukaddes Hanım, Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili detaylı bir görüşme yapmadan sizi yönlendirmemiz mümkün değil. Bu sebeple arzu ederseniz iletişim numaranızı paylaşın deneyimli satış ekibimiz size en kısa zamanda dönüş yapsın.

  30. blank

    Elimde 380.000 Tl ye yakın para var ve franchise veren firmalardan bir bayilik almak istiyorum. Gerekli yardımları mail aracılığı ile yapabilirsiniz.

    • blank

      Muhammed Bey, Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Ancak franchaise veren firmalar ile bir bağlantımız yoktur. Bu sebeple franchaise almak isteyenlere markalar ile alakalı destek veremiyoruz. Ancak arzu ederseniz ekipman tedariği konusunda firmamız size destek verebilir.

  31. blank

    merhaba iyi gülner ben siirtteki kafe açmak itiyorum kafede çalıştırmak üzere tavuk yemekleri(kremalı tavuk tavuk köri vb ) yapabilen bir usta arıyorum bulabilirmiyim bide maaşları nasıl acaba

  32. blank

    merhaba bide yaklaşık 400 m2 olacak bi yer olucak acaba ne kadar malzeme masa tabak vb lazım pastane cafe şeklinde oucak iyi günler dilerim

  33. blank

    Merhaba. Küçük çaplı bir restoran açmayı düşünüyoruz. Bu restoranda yöresel bir yemek olan Muhlama (Kuymak) yapacağız. Muhlamalar tek ve çift kişilik sahanlarda yapılacak. Yanısıra omlet çeşitleri, meşrubat ve çay satışı da (yoğun olarak/çay ocağı mantığıyla) olacaktır. Servisi sahanla yapmayı planlıyoruz. Bu konseptte bize gerekli olabilecek ana ve yan ekipmanların neler olabileceğini ve fiyatları ile ilgili bilgileri “en kısa sürede” paylaşırsanız seviniriz.

    • blank

      Merhaba Rufat Bey, Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Ancak size buradan kaba taslak bşrşeyler söylemek doğru olmaz. Satış ekibimiz ile görüşürseniz onlar deneyimleri ile sizin ihtiyaçlarınıza yönelik bir liste hazırlayabilirler. Kendilerine info@cafemarkt.com adresinden ya da 0212 514 51 21 no’lu telefonumuzdan ulaşabilirsiniz.

  34. blank

    sandıvıncve ızgara salonu acmak ıstıyorum nortalama 95mkareilikbır dukkan maliyetı ortalama ne kadartutar tesekkurler.

    • blank

      Mehmet Bey, Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederiz. Sizinle detayları konuşmadan fiyat vermemiz doğru olmayacaktır. Arzu ederseniz irtibat bilgilerinizi bizler ile paylaşın deneyimli satış ekibimiz size ekipman tedariği konusunda yardımcı olsun.

  35. blank

    Merhabalar çok acil soruma cevap alabilir miyim.. 60 kişilik bir restoranın mutfağında kaç kişi çalışırsa eksiksiz iş çıkartılabilir?

    • blank

      Onur Bey, Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Konu alanımız olmamak ile birlikte bu çalışan kişilerin performansı ve yoğunluğun nasıl olduğuna göre değişir. Size kesin bir yanıt vermemiz samimi olmayacaktır.

  36. blank

    iyi gunler bir kursa başladım ve hoca benden bir pastane cafe vs. mönüsünü arastırmamı istedi bunu nasıl yapabilirim bir fikriniz var mı?

    • blank

      Ayşenur Hanım, Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.İnternetten bir pastane ya da cafe zincirinin menüsüne ulaşabilirsiniz. Ancak yakınınızdaki bir pastaneden de menüyü isteyebilirsiniz. Sanıyorum size faydası olacaktır. Kursta başarılar dilerim.

  37. blank
    MEVLÜT ÖZKAYA

    MERHABA ;

    İyi Çalışmalar , Restaurant için nerden nitrojen tankı ve gazı tedarik alabilirim .

    Teşekkürler , iyi Çalışmalar

  38. blank

    Merhaba. 2000 metrekarelik bi is yerimiz mevcut. 1200 metrekaresini cocuk oyun alani yapacam ve geri kalan 800 metrekaresi cafe restaurant yapacam. Cocuk menusu, tavuk dunyasi menusu ve izgara uzerine. Mutfak kurmak icin degisik fikirler var. Kimi 100 metrekare mutfak yapalim diyor kimide 70 metre kare yeter diyor. Tekrardan tadilat yaptirmak istemiyorum. Yardimci olmaniz mumkun mu ?

  39. blank

    250 m²lik bir cafe için en az kaç m²lik bar olmalı. Mimarlık öğrencisiyim ve sitelerde bulamıyorum bu ölçüleri

    • blank

      Merhaba,
      Konu hakkında bilgi için satış ekibimize 0850 811 12 23 numaralı telefonumuzdan mesai saatleri içinde ulaşabilirsiniz.
      İyi günler dileriz.

  40. blank

    merhabalar iç mimarlık öğrencisiyim ve restorant tasarlıyoruz ve 100 kişilik mutfak yapacağım ama kaç metre kareye ihtiyacım var b