Ana Sayfa / Endüstriyel Mutfak Ekipmanları / Ugolini Dondurulmuş Yoğurt Makinesi
Ugolini Dondurulmuş Yoğurt Makinesi
Ugolini Dondurulmuş Yoğurt Makinesi

Ugolini Dondurulmuş Yoğurt Makinesi

Dondurma tüm çocukların hatta yetişkinlerin hayır diyemediği, özellikle yaz aylarında daha da popüler olan tatlılardan birisi. Ancak sağlık açısından çok da tüketmek istemiyoruz. Gerek içindeki şeker olsun gerek katkı maddeleri bizi biraz düşündürüyor.

Ugolini Dondurulmuş Yoğurt Makinesi

Ugolini dondurulmuş yoğurt makinesi ile bir nevi yoğurttan dondurma yapmış oluyorsunuz. Taze meyveler ile servis edebildiğiniz sağlıklı bir dondurma oluyor. Her yaştan müşterinizin hem damağına hem de midesine hitap eden sağlıklı dondurma servisleri yapmanıza olanak tanıyan bu ürün aslında dondurulmuş yoğurt makinesi. Yurt dışında oldukça popüler olan dondurulmuş yoğurt yavaş yavaş ülkemizde de popüler olmaya başladı.

Kullanımı Kolay

Ugolini dondurulmuş yoğurt makinesinin kullanımı oldukça kolaydır. Ergonomik dokunmatik ekranı ile kolayca yönlendirilebilir. Üst bölümünde bulunan haznesini yoğurt ve meyve karışımıyla kolayca doldurmanıza olanak verir. Dakikalar içerisinde karışımınızı servis edebilirsiniz dondurulmuş olarak.

Ürün Özellikleri

  • 4 lt üst hazne
  • 2,5 lt silindir kapasitesi
  • 180 külah/dakika kapasite
  • Kolay açılır ve temizlenir sistem
  • Hava soğutmalı kondenser

Müessesenizde hazırladığınız yoğurt ile müşterilerinize dondurma keyfi yaşatmak isterseniz Ugolini dondurulmuş yoğurt makinesi sizin için doğru bir seçim olucaktır.

Satın Al 

Ugolini dondurulmuş yoğurt ve Ugolini ürünleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.

Dondurma konulu yazılarımızı okumak için tıklayın.