Ana Sayfa / Ürün Tanıtım ve İnceleme / Tuz Biber Değirmeni
Tuz Biber Değirmeni

Tuz Biber Değirmeni

Tuz Biber Değirmeni

Taze biberin aromasının yerini hiç birşey tutamaz. Hem yemek pişirirken hem de servis sırasında aromasını yitirmemiş bir biber yemeğe lezzet katar. Önceden toz haline getirilmiş biberler bekleme esnasında tadındaki ve kokusundaki aromayı yitirirler.

Tuzun tadını yitirmesi söz konusu olmazken bugünlerde sağlık açısından tercih edilmesi önerilen deniz tuzu, himalaya tuzu etiketini taşıyan ürünleri toz halde bulmak neredeyse mümkün değil. Ancak her yerde bir tuz, biber değirmeni bulmak mükün.

Tuz Biber Değirmeni

 

Tuz ve Biber Değirmeni Çeşitleri

Tuz ve biber değirmenlerinin pek çok farklı formda olanları mevcut. Farklı renkler ve özel tasarımların yanı sıra renksiz cam görünümlü olanları da mevcut. Tuz ve biber değirmenleri çeşitlerinin pilli olanları mevcut kalem pil ile istediğiniz zaman kullanıma hazır oluyorlar. Genellikle pilli modellerin şarj edilebilen çeşitleri de oluyor. Özellikle endüstriyel mutfaklardaki yoğun ve sık kullanım için ideal olan bu modelleri Peugeot markasının tasarladığı değirmenler arasında bulabilirsiniz. İç mekanizmaları genellikle çelik ya da seramik olarak üretilirler. Bazı modellerde biberin kalınlığını ayarlamak mümkündür. Genelde 2 ya da 3 farklı ayar bulunur ve biberinizi istediğiniz kadar ince çekebilirsiniz. Ağıza gelmesini istediğiniz zaman kalın bırakabilirsiniz.

El Yapımı Tuz Biber Değirmeni Çeşitleri

El değirmeni pirinçten tuz ve biber değirmenleri mevcuttur. Tarihi Sözen markasında pirinçten el ile yapılmış nostaljik tuz değirmenleri ve biber değirmenleri bulmanız mümkün.

Tuz Biber Değirmeni

 

Tuz ve biber değirmeni alırken dikkat edilmesi gerekenler

Tuz ve biber değirmeni alırken iç mekanizmasına dikkat etmelisiniz. Paslanmaz mekanizmalı olanları ya da seramik mekanizmalı olanları seçebilirsiniz. Bu sayede almış olduğunuz değirmeni uzun süre gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Değirmenler ile ilgili tüm ihtiyaçlarınız için bizlere 0212 514 51 21 no’lu telefondan www.cafemarkt.com sitemizden ya da info@cafemarkt.com adresinden ulaşabilirsiniz.