Ana Sayfa / Ahşap Ürünler / Trio Sunum Lezzetler
Trio Sunumlar
Trio Sunumlar

Trio Sunum Lezzetler

Geçtiğimiz bir kaç yılda dışarıda yemek yemek, tüm Dünya da hızla yayılan bir trend haline geldi. Trendi takip eden girişimciler birbirinden farklı konseptlerde farklı zevklere ve kitlelere hitap eden mekanlar açtılar. Bu mekanlar arasında hızla gelişen rekabet ortamı girişimcileri sürekli olarak kendini yenilemeye itti. Durum böyle olunca trendler sürekli olarak değişmeye başladı. Bu yazımızda son olarak yayılan bir lezzet trendini ele alıyoruz.

Trio Sunum Lezzetler

Trio lezzetler olarak da adlandırılan üçlü sunumlar bir çok farklı kombinasyon ile karşınıza çıkabilir. Tatlılar, başlangıçlar,ana ve ara yemekler hatta içecekler trio sunum ile misafirlere ikram edilebilirler.

Trio Ana Yemek Sunum

Trio lezzet reçetenize ana yemekleri tahatça ekleyebilirsiniz. Bir yiyeceği 3 farklı yorumla farklı lezzetler haline getirebilir ve mini porsiyonlar halinde misafirlerinize sunabilirsiniz. Mesela 3 adet mini bifteği yine 3 farklı sos ile marine ederek  sunabilirsiniz.

Trio ana yemek sunum

Trio Fast Food Sunum

Trio sunumları fast food olarak adlandırılan yiyeceklerde kulanabilirsiniz. Örneğin 3 mini pizza yaparak tek bir porsiyonda sunabilirsiniz. Ya da 3 mini hamburger, hamburgerlerden birisi tavuklu birisi kırmızı etli biriside vejeteryan burger olabilir.
Trio sunumu büfe sunumlarında da kullanabilirsiniz. 3 farklı mini tost yapabilir bunu tek bir porsiyonda sunabilirsiniz.

Trio fast food sunum

Trio Çorba Sunum

Sıcak ve sopuk çorbalarınızı tadımlık fincan yada kaselerde birbirine yakışacak bir üçlüden oluşturabilirsiniz. 3 mini sunum çorbanızı bir porsiyonda kıtır ekmek ile sunabilirsiniz.

trio çorba sunum

Trio Sunum Tatlılar ve Dondurmalar

Tatlılar ve dondurmalar trio sunum biçimine en çok yakışan ürünler. Hem kişinin 3 farklı tatlıyı aynı anda tatmasına olanak veriyor hem de görsel olarak da doyurucu nitelik taşıyorlar.

Trio tatlı sunum

Trio sunum konseptleri oluşturmak ve trio sunumlar ile ilgili duyacağınız mutfak gereçlerini tedarik etmek için bizlere 0212 514 51 21 no’lu telefondan www.cafemarkt.com sitemizden ya da info@cafemarkt.com adresinden ulaşabilirsiniz.