Ana Sayfa / Satınalma Rehberi / Termo Tepsi Alma Rehberi
Termo Tepsi

Termo Tepsi Alma Rehberi

Termo Tepsi Nedir?

Isı izolasyonlu porsiyonlanmış yemekleri ısılarında değişim olmadan taşımaya ve servis etmeye yarayan kapaklı tepsilerdir.

Termo Tepsi Çeşitleri Nelerdir?

Termal tepsiler göz sayılarına ve formlarına göre farklı ihtiyaçlara göre tasarlanmışlardır. Örneğin beş gözlü ve altı gözlü termo tepsi çeşitleri vardır. Beş gözlü modellerde bir yemek tabağı, bir çorba tabağı, bir bardak bölmesi bir ortaboy yuvarlak tabak ve birde salata kasesi yuvası bulunur. Bunlara ek olarak altı gözlü termal tepsilerde ortaboy yuvarlak tabak yerine iki adet kayık küçük tabak koyma bölmesi vardır. Kilitli ve kilitsiz olan modelleri vardır.

Termo Tepsiler Hangi Alanlarda Kullanılırlar?

Termal tepsiler toplu yemek dağıtımının yapıldığı yerlerde sıkça kullanılırlar. Hastaneler, askeriye ve bu gibi toplu yemek yenen yerlerde yiyecekler ısısını yitirmeden servis edilsin diye termal tepsiler ile servis yapılırlar.

Termo Tepsi Nasıl Kullanılır?

Yiyecekler servise hazır ısıya getirildikten sonra termal tepsi için uygun olan tabaklara servis edilir. Tabaklar termal tepsiye yerleştirilir ve kapak kapatılır. Termo tepsi taşıma arabasına yerleştirilir ve ısı değişimi yaşanmadan servis tamamlanmış olur. Öztiryakiler, Avaterm ve Tribeca firmalarının siz ihtiyaç sahipleri için hazırladığı termal tepsi ve menü mobil çeşitlerine sitemizden ulaşabilirsiniz.

Termo Tepsiler Tabakları ile Birlikte Mi Satılırlar?

Termo tepsi çeşitleri tabaklar hariç satılırlar. Genellikle 23 cm düz tabak veya 12 cm kase,
20 cm derin tabak veya 12 cm kase ,17 cm oval tabak veya 12 cm kase, 14 cm oval tabak veya çay fincanı 12 cm kase kullanılır.

Tüm menü mobil ve termal tepsi çeşitleri ile ilgili tüm soru ve ihtiyaçlarınız için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.