Ana Sayfa / Konsept Sunumlar / Soğuk içecek Sunumları
İçecek sunumları

Soğuk içecek Sunumları

Soğuk içecekler yaz aylarına girdiğimiz bu günlerde en çok servisi yapılan içecekler olmaya başladı. Soğuk içecek sunumları bu günlerde en çok araştırılan konular arasında. Bizler de sizin için önemli markaların yaptıkları içecek sunumlarından fikirler topladık.

Su Sunumları
Su, temel içecek olması sebebiyle; Her içecek ve yiyecek satışı yapan mekanın menüsünde bulunması zorunlu bir içecektir. Su sizin menünüz için de zorunlu içecek olmaktan çıkıp tercih edilen bir içecek olabilir. Suyu öncelikle şişe ile ya da sıradan bardaklarda servis etme rutininden çıkarak şık bir bardak ile servis edebilirsiniz. Yada özel şişelerde. Sadece sizin için yapılmış markanızı taşıyan özel şişelerde. Bu şişeler tek kişilik sunumlarda kapaklı olmamalıdır. Kapaklı şişeler misafirlerinizde suyu ambalajında servis etmişsiniz imajı oluşur. Servis edeceğiniz şişe birden fazla kişi için yani hemen hemen 750 ml ve yukarısındaysa kapaklı bir şişe kullanmak daha uygun kaçar. Su hemen bitmeyebilir ve suyun hijyeni açısından kapaklı olması uygun olur.
Sunumunu yapacağınız şişenin içerisine çeşitli meyveler, nane ve biberiye gibi bitkiler ya da tarçın gibi baharatlar koyabilirsiniz. Bu servisi yapılan suyun daha özel algılanmasını sağlar. Eğer suyu taze mevsim meyveleri ile servis edecekseniz şişenin ağız kısmına takılan bir süzgeç kullanmanızı öneririz. Meyve suyun içerisinde uzun süre kaldığında parçalara ayrılacağından meyve parçacıkları misafirlerinizi rahatsız etmesin diye süzgeç yardımıyla berrak bir suya erişmelerini sağlayabilirsiniz.
İçecek sunumlarıSoğuk Kahve ve Çay Sunumları
Soğuk kahveler artık hemen her cafenin menüsünde bulunuyor. Neredeyse sıcak tüm kahvelerin soğuk sunumlarıda mevcut artık. Soğuk havaların tercihi olan kahveler artık sıcak havalarda da soğuk hali ile sıkça servislerde yer alıyor. Sıradışılığınızı korumak isterseniz farklı sunum bardakları seçebilirsiniz. Soğuk ürünleri buz dolabında soğuttuğunuz bardaklar ile servis ederek sıcakta servisini yaptığınız içeceklerin soğukluğunu uzun süre koruyabilmesini sağlayabilirsiniz. Sunumunu yapacağınız kahveler ile farklı meyveleri birleştirerek değişik tatlar elde edebilir meyve aromalı kahveler sunabilirsiniz. Kahveyi içerisine bolca buz parçasıyla servis edebilirsiniz. Yanında ya da içerisinde bir rulokat ile servis yapabilirsiniz.
içecek sunumlariTaze Meyve Suyu Sunumları
Taze meyve suları sağlıklı beslenme bilincinin ülkemizde de yerini bulmasıyla oldukça revaçta. Menünüzde meyve sularının da özel bir yer almasını isterseniz yapmanız gereken sadece biraz karıştırmak. Meyveleri birbirleri ile karıştırarak meyve kokteylleri yapabilirsiniz. Meyveleri yoğurt yada süt ile karıştırarak farklı sunumlar yapabilirsiniz. Meyvelerinizi çay ve kahve ile de birleştirebilirsiniz.
içeçek sunumları
Mekanlarınız için gereken mutfak ekipmanları ve çeşitli mekan aksesuarları için bizler ile 0212 514 51 21 no’lu telefon numaramızdan, info@cafemarkt.com mail adresimizden ya da www.cafemarkt.com adresimizden online chat destek hizmetimizden iletişime geçebilirsiniz.