Ana Sayfa / Ahşap Ürünler / Size Özel Tasarımlar
Size Özel Tasarım Ürünler
Size Özel Tasarım Ürünler

Size Özel Tasarımlar

Cafemarkt sektördeki deneyimi ile uzun yıllardır butik porselen ve ahşap üretimi yapmakta ve satmaktadır. Cafe, otel ve restoranlar ile uzun yıllardır çalışmakta olduğu için üretimini yaptığı ürünlerde firmaların ihtiyaç ve taleplerini hedef almaktadır.

Size Özel Porselen Tasarımlar

Her işletmenin ihtiyaçları farklıdır. İşletmeler bulundukları konum, müşteri profili, satışını yaptıkları yiyecek ve içeceklerin türleri gibi farklı bir sürü sebepten değişik ürünlere ihtiyaç duyarlar. Bazen piyasadaki basma kalıp ürünler bu niş ihtiyaçları karşılamada yetersiz kalır. İşte böyle durumlarda size özel tasarım ürünler tam anlamıyla kurtarıcı olur.

Cafe, restoran ya da bar gibi bir işletmeye sahipseniz sunumun müşteriler için ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz. Ürünlerinizi sunarken kullanacağınız bardak, tabak ve fincan gibi ürünler işletmenizin müşteriye yansıyan bir aynasıdır adeta. Sizi her lokma ve yudumda temsil etmeye masadan alınana dek devam eder.

Özel tasarım porselen ürünler ile hem sunumlarınızda fark yaratabilir hem de porsiyonlara göre büyük ve küçük ebatlarda şık sunumlar yapabilirsiniz.

Özel Tasarım Ahşap Ürünler

Ahşap ürünler özellikle doğal sunumlardan yana işletmeler arasında oldukça popüler. Üstelik çok da şık duruyor. Kolay kırılabilir olmaması da sirkülasyonun çok olduğu işletmelerde avantaj sağlıyor. Size özel tasarım ahşap ürünler şu aralar oldukça popüler. Örneğin steak house restoranlar biftek sunumları için dana şeklinde steak tahtası kullanırken balık restoranları balık şeklinde ahşapları tercih ediyor. İçecek sunumu yapacak cafe gibi işletmeler ise bardağın kaymayacağı bardak oluğuna sahip ve servis edilecek kaşığa uygun oluğa sahip ahşapları tercih ediyorlar. Kendi bardaklarına özel oluk açtırabiliyorlar. Yine restoranlar yiyecek sunumu yaparken yanında sos servisi yapacak ise sosluklarına göre oluk açtırabildiği ahşaplar yaptırıyorlar.

İşletmeler kendilerini farklı bir yere koymak için araç olarak sunumlarını kullanıyorlar. Farklı sunumlar ise butik tasarım ürünler ile oluyor. Siz de sadece size özel tasarım ürünleri tercih etmek isterseniz Cafemarkt sizin için doğru bir adres olucaktır.

Özel tasarım porselen ve ahşap ürünler ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da 0850 811 12 23 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.

2 Yorumlar

  1. blank

    good afternoon, you can send the price list for the dishes, thanks in advance