Ana Sayfa / Konsept Sunumlar / Sıcak Çikolata Sunum Önerileri
Sıcak Çikolata
Sıcak Çikolata

Sıcak Çikolata Sunum Önerileri

Sıcak Çikolata hemen hemen her kafenin artık menüsünde yer alıyor. Özellikle serin yaz akşamları ve soğuk kış günlerinin favori içeceği olmuş durumda. Büyük zincirlerin menülerinde sıradan kafelerin menüsünde olduğundan çok daha farklı olarak yer alıyor sıcak çikolata.

Meyveli Sıcak Çikolata

Dünya markaları sıcak çikolatayı çikolatanın ötesinde bir lezzete dönüştürdüler. Meyveler ile özel kokteyller oluşturarak meyveli çikolatalar için menülerinde özel bir bölüm bulundurmaktalar.
Çikolatayı meyve şurubu ile tatlandıran firmalar mevcut ancak taze mevsşm met-yvesi ile karıştıranlarda var.
Çilekli Sıcak Çikolata

Kahveli Sunum

Kahveli sıcak çikolata servisi yapan markalar var. Sıcak içeceğin içerisine aroma verecek kadar kahve karıştırıyorlar. Böylece kahve severler sıcak çikolatayı kolayca tercih edebiliyorlar.

Kahveli sıcak çikolata

Marshmellow ve Sıcak Çikolata

Sıcak içeceğinizi üzerine ve içerisine marshmellow ekleyerek servis eden cafeler var. Yurt dışında oldukça talep gören bir servis biçimi. Bir çok markanın paketli olarak satılan sıcak çikolatalarının yanında mini marshmellow paketleri bulunuyor.

Marshmellow ve sıcak çikolata

Naneli Sunum

Sıcak çikolatayı nane aroması ile birlikte servis eden firmalar var. Çikolatanın tatlılığı ve nanenin eşsiz ferahlığı aynı fincanda buluşuyor. Eşsiz bir tat meydana getiriyor. Çikolata severler arasında oldukça popüler bir tarig.
Naneli Sıcak Çikolata

Kuru Yemiş ve Sıcak Çikolata

Sıcak cikolatayı fındık ve fıstıklı soslar ile süsleyerek servis eden cafeler var. Fıstığın çikolataya ne kadar yakıştığını tahmin etmek hiç te güç olmasa gerek.
Fıstıklı Sıcak Çikolata

 Ballı ve Dondurmalı Sunum

Sıcak  içeceğinizi yanında ya da üzerinde bir top dondurma ile ya da bal ile servis edebilirsiniz. Pek çok ünlü marka bu sunum biçimini kullanmaya başladı bile.
Sıcak ÇikolataÜnlü markalar, cafeler, oteller sunumlarını bu şekilde yapmaktalar. Son trendler bu şekilde ancak sizde evde bu sunumları kolayca uygulayabilirsiniz. Biraz meyve püresi, meyve şurubu, kahve, marshmellow  size yardımcı olacaktır.
Her türlü sahlep ve çikolata makinesi ihtiyacınız için çeşitlerimize göz gezdirebilirsiniz. Cafemarkt.com sitemizden 0212 514 51 21 no’lu telefonumuzdan ve info@cafemarkt.com adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz.