Ana Sayfa / Bar Ekipmanları / Santos No 62 Blender
Santos no 62 Blender
Santos no 62 Blender

Santos No 62 Blender

Blender çeşitleri endüstriyel mutfakların en temel ihtiyçlarındandır. İster yiyecek satışı ister içecek satışı olsun blender mutfakta çok büyük bir yardımcı. Bugün sizlere profesyonel bir blender olan Santos no 62‘nin özelliklerinden bahsedeceğiz.

Santos No 62 Blender Teknik Özellikleri 

Model : NO.62
Motor Hızı (RPM) : Çoklu Devir
Elektrik Bağlantısı : 220 V ~ 1N
Güç : 1300 W
Ölçüler (mm) : 200 x 247 x 441
Net Ağırlık (kg) : 9,5
Alüminyum iç tasarım
Ayırılarak Kolay Temizlenebilir parçalar
Sıvı olmadan çalışabilme özelliği

Santos İle Yapabilecekleriniz

Santos no 62 blender ile yiyecekler için çeşitli soslar yapabilirsiniz. Santos no 62 blender sebze ve meyve karışımları yapabilir doğal içecekler hazırlayabilirsiniz. Güçlü motoru sayesinde kolaylıkla buzlu içecekler hazırlayabilirsiniz. Görüceksiniz santos ile kokteyl hazırlamak sizin için artık bir iş olmaktan çok keyif olacak.

Santos no 62 blender güçlü motoru ile kullanıcılarına rakiplerinin çok ötesinde bir deneyim sunmaktadır. 30 tariflik geniş hafızası ile artık herkes kolayca profesyoneller gibi içecek hazırlayabilir.

Saymakla bitmeyen maharetleri ile no 62 öngörü ile tasarlanmış olduğundan düşük çapı ile kolaylıkla tüm mutfak ve tezgahlarda kolayca kendine bir edinebilir. Ses için tasarlanmış kabini ile sessiz bir biçimde çalışır. İş yerlerinde rahatça müşteri alanında kullanılabilir. Evlerde komşuları rahatsız etmeden kullanabilirsiniz. Ses kabini açıldığında otomatik durma özelliği ile güvenli kullanım sağlar. Ayırılabilir paralarının tamamı bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur.

Santos no 62 Blender
Santos no 62 Blender

Santos no 62 Blender çeşitleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.