Sanayi tipi tost makinesi

Endüstriyel Tost Makinesi

Endüstriyel Tost Makinesi

Endüstriyel tost makinesi çeşitleri uzun süre kullanım için uygun olarak tasarlanmıştır. Normal tost makinelerinden farklı olarak dökme demir plakalara sahiptir. Döküm plakalar ağır ve uzun kullanım için uygun dayanıklılıktadır. Endüstriyel tost makinesi yüzeyi genellikle tırtıklıdır. Tost yapmanın dışında ızgara yapmak içinde kullanıma uygun olarak üretilmiştir. Endüstriyel tost makineleri genellikle ev kullanıcısı dışında kullanıcılara hitap eder. Okul kantinleri, büfeler, restoranlar, otellerde, fabrika mutfaklarında tercih edilirler.

Endüstriyel Tost Makinesi

Endüstriyel Tost Makinesi Çeşitleri

Endüstriyel tost makineleri güç kaynaklarına ve pişirdikleri tost sayılarına göre farklılık gösterirler.

Güç kaynağına göre tost makineleri 2 gruba ayrılır:

Dilim Sayısına Göre Tost Makineleri
Dilim sayısına göre tost makineleri pişirilecek tost sayısının iki katı kadardır. Yani 4 dilim tost makinesi 2 tost kapasitelidir. 4 dilim, 8 dilim, 16 dilim, 20 dilim ve katları olarak endüstriyel tost makineleri dilim sayısına göre sınıflandırılırlar.

Elektrikli Tost Makinesi Mi? Gazlı Tost Makinesi Mi?
Endüstriyel tost makinesi almayı düşünenlerin en sık aklına takılan soru elektrikli tost makinesiyle gazlı tost makinesi arasında ne fark var?
Elektrikli tost makinelerinin üst ve alt ızgaraları ısınma özelliğine sahiptir. Ancak gazlı tost makinelerinin sadece alt bölümünde ısıtıcı bulunur. Bu sebeple iyi bir tost yapmak için içerisi boş iken çalıştırılan gazlı tost makineleri bir süre bekletilir. Alttan aldığı ısı ile üst ızgara ısınır. Döküm demir olan üst ızgara kolayca soğumadığından aldığı ısı ile tostun üst bölümünün güzelce kızarmasını sağlar.
Gazlı tost makinelerinin neden sadece alt bölümünde ısıtıcı bulunur? Gazlı tost makinelerinin üst bölümlerinde güvenlik sebebiyle ısıtıcı bulunmaz. Isıtıcı konulması sakıncalıdır.
Endüstriyel Tost Makinesi PDF Katalog için Tıklayın.

Sanayi tipi tost makinesi

Endüstriyel Tost Makinesi Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

  • Endüstriyel tost makinesi alırken güç kayağınıza uygun bir tost makinesi almaya özen göstermelisiniz.
  • Endüstriyel tost makinesi alırken alacağınız makinenin işletmenizin tost ihtiyacı için yeterli sayıda tostu tek seferde yapabilecek kapasitede olduğundan emin olmalısınız.
  • Elektrikli tost makinesi alıyorsanız sizin güç kaynağınıza uygun olup olmadığına mutlaka dikkat etmelisiniz. Endüstriyel tost makineleri trifaze ve monofaze olmak üzere iki farklı formatta üretilirler.
  • Gazlı tost makinesi almayı düşünenlerdenseniz üst bölümünde ısıtıcı olmadığından emin olmanız gerekir. Gazlı tost makinelerinde üst bölümde ısıtıcı bulunması güvenlik için sakıncalıdır.
  • Aldığınız tost makinesinin garantili olduğundan, ambalajının açılmamış olduğundan emin olmalısınız.
  • Endüstriyel tost makinesi alırken CE belgeli olduğundan emin olmalısınız.

Tüm tost makinesi ihtiyaçlarınız, tost makineleri ile ilgili aklınıza takılanlar için uzmana sor bölümümüzden bizlere sorularınızı yöneltebilir; info@cafemarkt.com adresinden talepte bulunabilir, 0212 514 51 21 no’lu telefonumuzdan irtibat kurabilirsiniz. Tüm endüstriyel tost makinesi çeşitlerimiz için tıklayın.