Ana Sayfa / Satınalma Rehberi / Rüya Mikser Kitchenaid
Kitchenaid Mikser
Kitchenaid Mikser

Rüya Mikser Kitchenaid

Mikserler hepimizin mutfaktaki temel ihtiyaçlarından. Evimize, pastanemize, karıştırma ve yoğurma yapma yapacağımız her mutfağa ilk aldığımız ürünlerden. Eğer hala bir mikser almadıysanız muhtemelen ihtiyaç listenizde ilk sıralarda yer alıyordur.

Neden Kitchenaid Mikser ?

Kitchenaid bir çok çeşit mikseri alıcılarına sunuyor. Farklı fiyat ve özelliklerde. Hemen her kullanıcının ihtiyacına göre bir model mevcut. Peki Kitchenaid mikseri diğer mikserlerden ayıran ne var? Neden herkesin rüyası bir Kitchenaid sahibi olmak?

Öncelikle Kitchenaid mikserler çok geniş bir renk skalasına sahip. Hemen her konsepte ve mutfağa uyabilecek bir rengi mevcut. Bu da alıcılarını cezbeden özelliklerin başında geliyor. Favori renginizi ikonik Kitchenaid dizaynı ile mutfağınız ataşıyabilir fark yaratabilirsiniz. Set üstünde gerçekten şık bir görünüm sergileyecektir.

Kitchenaid mikseri rakiplerinden bir adım öteye taşıyan ne canlı renkleri ne de klasik tasarımı. Aslında Kitchenaid özellikleri ile rakiplerinin arasından sıyrılmayı başarıyor. Kitchenaid güçlü motoru sayesinde hem ev mutfaklarında kullanım için hem de endüstriyel mutfaklarda kullanım için uygun ve yeterli. Set üstü modelleri ile size aynı anda birden fazla işi yapma olanağı sağlıyor. Mikseriniz işlem yaparken siz de zamandan tasarruf ederek başka işler yapabiliyorsunuz.

Kitchenaid 1919 yılından bu yana var olmayı başarmış bir marka; size bilinir bir marka olmasının avantajlarını sağlıyor. Güvenilirliği ve yedek parça temin şansı ile çok avantajlı. Sağlamlığı ile uzun yıllar kullanım yapabileceğiniz bir ürün. Endüstriyel mutfakların bile yoğun kullanımı göz önünde bulundurularak tasarlanmış. Farklı kapasitelerde olanları mevcut. Eğer evinizde kullanmak için alacaksanız 4,8 litre kapasiteli modeller yeterli. Ancak endüstriyel bir mutfakta kullanacaksanız işletmenizin ihtiyacına göre 6 litrelik modelleri mevcut.

Kitchenaid kullanıcı dostu bir ürün. Oldukça basit bir kullanımı var. Hemen her elemanınız ya da evinizin her bireyi tarafından kolayca kullanılabilir. Aparatlar ile zenginleştirilebildiğinden size bir mikserden çok daha fazlasını sunar. Kitchenaid ile çırpabilir, yoğurabilir, karıştırabilirsiniz. Aparatlar ekleyerek mikser deneyiminizi çok daha yukarı taşıyabilir ve et çekme, narenciye sıkma, spiral doğrama hatta hamur kesme işlermleri bile yapabilirsiniz.

 

Kitchenaid Mikser
Kitchenaid Mikser

Kitchenaid mikser ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.