Ana Sayfa / Gıda Ürünleri / Rummo Makarna Çeşitleri
Rummo Makarna Çeşitleri
Rummo Makarna Çeşitleri

Rummo Makarna Çeşitleri

Makarna ilk olarak 1954 yılında İtalya’nın Sicilya kentinde yapılmaya başlanan bir yemek. Zamanla bir İtalyan klasiği olarak Dünya’ya yayıldı. Ülkemizde de oldukça popüler yiyecekler arasında olan makarna, gün geçmiyor ki popüleritesini arttırmasın.

Makarna lezzeti ile ev mutfaklarına ve hatta otel, cafe, restoranların menülerinede baş sıradan yerleşmeyi başardı. Eskiden tek tip olarak tükettiğimiz makarnayı şimdi yüzlerce çeşit arasından seçerek tüketmeye başladık. İtalyanın en seçkin makarna çeşitleri ve makarna sunumları ülkemize geldi.

Rummo Makarna
Rummo Makarna Çeşitleri

Rummo Makarna Çeşitleri

Rummo İtalya’nın seçkin makarna markalarından. Şimdi Cafemarkt aracılığı ile Türk tabaklarında da bolca yer alıyor. İtalyan tadını evinizde, ofisinize, cafe ve restoranınızda kıymet verdiklerinize sunmak istiyorsanız. Rummo doğru makarna tercihi olacaktır.

Eşsiz lezzeti ve sizlere sunduğu ayrıcalıklı makarna çeşitleri ile her damağa hitap edecek bir çeşide sahip.

Glutensiz Makarna

Rummo makarnayı birazda farklı kılan aslında markanın alıcı kitlesine duyarlı oluşu. Sadece makarna çeşidi değil aynı zamanda özel makarnalarda üretiyor. Gluten hassasiyeti olanlar bilirler makarnanın keyfinden uzak kalmanın zorluğunu. Rummo gluten hassasiyeti olanlar için de glutensiz makarna çeşitlerini piyasaya sürdü. Glutensiz makarna arayışınız Cafemarkt ile son bulacak. Tek tıkla glutensiz makarna çeşitlerini kapınıza kadar isteyebilirsiniz.

Diyette Bile Makarna

Rummo markasının makarna severlere sunduğu bir diğer ayrıcalıklı makarna ise kepekli makarna çeşitleri. Kepekli makarnaları diyetiniz ölçüsünde gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz.

Cafemarkt da Hangi Rummo Makarna Çeşitlerini Bulabilrsiniz?

Kepekli, glutensiz ya da standart makarna çeşitlerini bulabilirsiniz. Mafaldine, Conchiglioni Rigati, Penne Rigate, Rigatoni Mezzi, Casarecce, Farfalle, Lazanya, Spaghetti, Fettuccine, Pappardelle, Gnocchetti Sardi, Taglıatelle gibi makarnalar ve çin makarnası çeşitleirni cafemarkt.com dan satın alabilirsiniz.

Rummo makarna çeşitleri ile ilgili tüm soru ve tüm ihtiyaçlarınız için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.