Ana Sayfa / Açık Büfe Ekipmanları / Ramazanda Açık Büfe Servisler
Ramazanda Açık Büfe Servis

Ramazanda Açık Büfe Servisler

Ramazanda Açık Büfe Servisler

Ramazanda servis yapmak bir çok işletme için herzamankinden çok daha zor oluyor.  Artan müşteriler, tüm müşterilerin aynı saatlerde gelmesi normalde kolaylıkla servis yapan personelin korkulu rüyası haline geliyor. Ya işletmenin servis kalitesi düşüyor ya da işletmeler bütçelerini arttırarak ekstra personele yöneliyorlar. Ekstra gelen personel ise her zaman istenilen performansı göstermiyor.

Bu durum işletmelerin zor durumda kalması sonucunu doğururken; bazı işletmeler ise çok daha pratik olan açık büfe sunumlarını tercih ediyor. Çeşit ne kadar çok olursa olsun müşteriler oruçlarını açmadan sofralarını kendileri çoktan hazırlamış oluyorlar. Böylece işletmelerin ekstra personel ihtiyacı ya da servis kalitesinden ödün vermesi söz konusu olmuyor.

Ramazanda Açık Büfe Servis

Özellikle iftar saatlerinde ağırlaıkları müşteriler ile yaşanan bir zorluk da servis personelinin yoğun çalışma sonucu olarak siparişleri karıştırması. Ramazanda açık büfe servis tercihi bu sorunu da ihtimaller arasından çıkarıyor.

Ramazanda açık büfe servisler sunum zenginliği açısından da pek çok işletme tarafından tercih ediliyor. Hem çok çeşit yiyecek çıkıyor hem de bu yiyeceklerin sunumları için farklı konseptler seçiliyor. Son zamanlarda yeme içme mekanlarının artması ile rekabetin daha da sıcak hale geldiği sektörde, işletmeler karlılık oranlarını arttırabilmek için sunum biçimleri ile ön plana çıkıyorlar.  Peki 2016 Ramazan ayı için en çok tercih edilen sunum ürünleri nelerdir?

2016 yazının çok sıcak geçmesi ile işletmeler diğer yıllardan farklı olarak Reşo Çeşitleri yerine Limonata Makinesi, Ayran Makinesi, Şerbet Makinesi gibi soğuk içecekleri sunmalarında kendilerine yardımcı ürünleri tercih ediyorlar.

Yine yazın sıcak olması sebebiyle dondurma makineleri,dondurma külahlıkları, dondurma kepçesi, dondurma gastronorm küvet, buz makineleri,cam ürün olarak dondurmalıklar, bardak ve kadeh çeşitleri, arıtmalı su sebilleri ve normal su sebilleri en çok tercih edilen ürünler arasında.

Ramazanda Açık Büfe Servisler

Ramazan ayı beslenme biçimine en çok dikkat edilmesi gereken ay olduğundan bu ürünlere ek olarak meyvelikler yine en çok açık büfe servis için tercih edilen ürünler arasında.

Eğer sizinde işletmeniz varsa ve ramazan ayı için eksik ürünlerinizi tamamlamak istiyorsanız www.cafemarkt.com adresimize girerek, info@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.