Porterra Porselen
Porterra Porselen

Porterra Porselen

Porterra Porselen Cafemarkt markasının 15 yılı aşkın süredir üretimini yaptığı butik tasarım porselenlerdir. Peki neden Porterra?

Porterra Porselen Tasarımları

Porterra porselen cafe, otel ve restoran gibi endüstriyel mutfakların ihtiyaçlarını baz alarak porselen üretimi yapar. Cafe, otel ve restoran gibi mutfaklarda sunum çok önemlidir. Porterra markasının altında Cafemarkt, hazırladığınız farklı ürünlerin sunumlarını şık bir şekilde yapabileceğiniz farklı porselen tasarımlarına imza atıyor.

Porterra porselen standart ev porselenlerinden farklı bir yapıya sahiptir. Endüstriyel mutfaklar için tasralandığından, daha kalın ve daha dayanıklıdır. Makinada rahatça yıkanabilir. Porterra beyaz porselenler siz marka sahiplerinin logolu kullanımı için desensiz üretilirler. İstediğiniz gibi logonuzu üzerine işleyerek kullanabilirsiniz.

Butik Tasarımın Farkı

Porterra patenti kendisine ait özel tasarımlarını siz alıcıların beğenisine sunar. Bu sayede diğer markalarda olan sıradan tasarımlar yerine sizin sunumlarınız için ideal özel tasarım porselen ürünleri kullanabilirsiniz.

Devamı Vardır

Endüstriyel mutfak sahiplerinin en büyük sorunlarından birisi devamı olmayan şık ürünlerdir. Bu ürünler bin bir özen ile alınır, ancak yoğun kullanım sonrası kırılanlar olunca yenisinin alınması mümkün omaz. Bu durumda tüm tabakların değiştirilmesi ya da bunun için bütçe yok ise farklı ürünler alınarak sunumda bütünlüğün bozulması tercih edilmek zorunda kalınır. Bu da şıklıktan uzaklaşmak ya da fazladan masraf yapmak anlamına gelir. Cafemarkt Porterra porselenin üreticisi olduğundan ürünlerinin devamı vardır. Firmanız için seçtiğiniz ürünleri değiştirmeden uzun süre kullanabilirsiniz.

Porterra porselen
Porterra porselen

Porterra Porselen ve her tür özel tasarım porselen ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.