Ana Sayfa / Pastane Açmak / Pastane açmak isteyenler için pastane malzemeleri listesi
Pastane Malzemeleri Listesi
Pastane Malzemeleri Listesi

Pastane açmak isteyenler için pastane malzemeleri listesi

Pastane Malzemeleri Listesi

Pastane açmak isteyenlerin hazırlamaları gereken ilk şey pastane malzemeleri listesidir.
Hiçbir zaman ihtiyaç dışında kalmayacak mekanlardan biridir pastaneler. Sizde güzel bir pastane açmak ve iyi ürünler çıkartmak için iyi pastane malzemelerine sahip olmalısınız. Profesyonel olarak çalışmak için profesyonel pastane ekipmanlarına ihtiyacınız var.

Bir tanesi eksik olursa olmaz. Pastanenizi açmanın telaşı ile önemli ekipmanlarınızı unutmayın diye sizlere bir kontrol listesi hazırladık. Belli başlı pastane malzemeleri ile oluşan bu liste ürün tercihlerinize göre değişebilir. Umarım işinize yarar şimdiden bol kazançlar dileriz.

blankPastane Mikser

Mikser, yumurta, süt, unla su, meyve suları vb. gibi türlü besin maddelerini karıştırmaya, çırpmaya yarayan elektrikli profesyonel mutfak ekipmanıdır.

 

 

Hamur açma makinesi

Hamur açma makinesi

Hamur açma makinesi, pastanelerde hazırlayacağınız gıdaların önceden hamurlarını pratik ve zamandan tasarruf edeceğiniz bir şekilde açabilirsiniz.

 

blankPatisserie Fırın

Patisserie fırın, pastane fırını imalathanelerde hazırlamış olduğunuz unlu mamülleri pişirmenize olanak sağlar. Kaliteli bir fırın daha lezzetli yiyecekler hazırlamanızı sağlar. Önem verilmesi gereken bir ekipmandır.

BlenderBlender

Blender, meyve & sebze gibi küçük parçalar haline yiyecek karışımlarınız ve kokteyl karışımlarınız için ihtiyacınız olacaktır.

 

Bulaşık MakinesiBulaşık Makinesi

Bulaşık makinesi, yaklaşık 3 dakika gibi bir sürede müşteri tabakları, bardaklar, kullanmış olduğunuz kapları yıkamak için profesyonel bir ekipmandır.

 

BuzdolabıBuzdolabı

Buzdolabı, imalatta kullanacağınız gıdaların tazeliğini koruması için kullanılan en önemli ekipmanlardan birisidir.

 

Pasta Teşhir DolabıPasta Teşhir Dolabı

Pasta teşhir dolabı, pasta dolabı pastanelerin vitrinidir. Dolabınız ne kadar şık olursa müşterilerinizin gözünde harika bir yer edinebilirsiniz.

 

Soğuk İçecek MakinesiSoğuk İçecek Makinesi

Soğuk içecek makinesi: limonata, meyve suyu vb içeceklerinizin taze kalmasını ve hep aynı lezzet kıvamında olmasını sağlamaktadır.

 

 

Yukarıda bazı pastanelerin en önemli ekipmanları hakkında küçük bilgiler paylaştık. Diğer gerekli olan el aletleri ise; krema torbası, spatula, bıçak ve dekor bıçakları, çırpma teli, oklava, merdane, kesme ruleti, silikon yumurta fırçası, soyacak, karıştırma kabı, ölçü kaşığı, ölçü kabı, şaşula, havan, kaçerola

Pastane mutfaklarında pişirme ekipmanları; tencere, tava, fritöz, kek – tart – kurabiye kalıbı

Sunum malzemeleri; teşhir tabakları, fanuslar, çikolata kalıpları, dondurma külahlığı, tepsi

İstifleme ekipmanları; un ve şeker arabası, kavanozlar, saklama kapları.

Pastaneler için özellikle hamur ile ilgili ekipmanları çok önemlidir. Hamur doğru ekipman olmaz ise hatalı olur. Hatalı hamur tüm ana ürünlerin kötü olmasını sağlar. Size tavsiyemiz özellikle hamur için olan ürünleri dikkatli seçmeniz.

Bunların dışında her zaman söylediğimiz gibi iyi bir gıda ve ekipman tedarikçisi ile anlaşmalısınız ki zor durumda kalmayın. Şimdiden bol kazançlar dileriz.

En uygun pastane malzemeleri ve pastane ekipmanları çeşitlerimiz ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da 0850 811 12 23 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.

Pastane malzemeleri

 

15 Yorumlar

  1. blank

    KOSGEB desteğiyle bir kahvaltı konseptli bi Cafe açıcam bunun için gerekli olan ekipmanları ve fiyat teklifinizi öğrenebilirmiyim ? Proforma fatura

    • blank

      Serdar Bey, Yorumunuz için teşekkür ederiz. İstediğiniz ürünleri http://www.cafemarkt.com adresimizden seçerek ürün sayfalarında bulunan stok kodlarını ve istediğiniz adetleri info@cafemarkt.com adresine gönderirseniz size fiyat teklifi ve proforma fatura gönderebiliriz. Çok sayıda ürünümüz olduğundan ve menü,mekan kapasitesi, sirkülasyon vb. birçok etken fiyatı değiştireceğinden maalesef mailinizeihtiyaç duymaktayız. İyi günler dilerim.

    • blank
      Nilgün başaran

      Merhaba sizin cafe açıp almadığınızı ve KOSGEB desteği doğru mu ve ekstra r para ödeyip ödemediğinz konusunda bilgi almak istiyorum hayırlı olsun..

    • blank

      Serdar bey Konya’dan bir girişimcinin
      Bu konuda benimde bilgilendirir misiniz Konya’da bende pastane açma düşüncesindeyim 05439677573 telim ararsanız çok memnun olurum

  2. blank
    Hüseyin Akgöl

    Merhaba ben pastane açmayı düşünüyorum araç gereç malzemesi için ne gerekli bir liste alabilirmiyim.

    • blank

      Hüseyin Bey, Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Sizinle deteaylı olarak görüşmeden pastaneneniz için tam olarak ne doğru bir tercih olur bilemeyiz Bu sebeple arzu ederseniz info@cafemarkt.com adresine detaylı bir mail atabilir ya da 0212 514 51 21 no’lu telefondan satış ekibimize direk ulaşarak tam bir liste oluşturabilirsiniz.

  3. blank

    Merhaba ben bir pastahane acacam inşaallah. Kosgeb destekli olacak ürünleri ödemeleri aldıkça yapabiliyor muyuz? Ve sizden nasıl bu yardım alabiliriz. Teşekkürler ii çalışmalar

    • blank

      Merhaba Çiğdem Hanım, Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Kosgeb destekli alımlar için proforma fatura düzenlenmektedir. Konu ile ilgili detay için satış ekibimize info@cafemarkt.com adresimizdeb ya da 0212 514 51 21 no’lu telefon numaramızdan ulaşabilirsiniz.

    • blank

      çiğdem hanim kosgeb pastane icin odeme yapiyormu

  4. blank

    Merhaba pastane Cafe açmayı düşünüyorum poğaça börek VS herşey olacak şekilde fiyat verebilir misiniz

    • blank

      Selda Hanım Merhaba,
      Satış ekibimiz en kısa sürede mail üzerinden iletişime geçecektir. Detaylı bilgi için sizde (0850) 811 12 23 telefon numaramızdan bize ulaşabilirsiniz.

  5. blank

    Merhabalar Eskişehir de pastane açmak istiyorum. Genç girişimcilik ile yapmak istiyorum. Neler gerekli neler yapmam lazım açmak için, Bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz.

    • blank

      Pınar Hanım Merhaba,
      Satış ekibimiz en kısa sürede mail üzerinden iletişime geçecektir. Detaylı bilgi için sizde (0850) 811 12 23 telefon numaramızdan bize ulaşabilirsiniz.

  6. blank

    Pastane açmak istiyorum.Genc girisimciyim.Devletin genç girişimci kadınlara desteği nedir.Ne tür malzemeler almam gerekiyor ve nasıl bir yol izleyebilirim devletten destek alabilmem için.Yardimci olurmusunuz.

    • blank

      Merhabalar,
      Genç girişimci kadınlara destek ile ilgili KOSGEB ile iletişime geçip şartları öğrenebilirsiniz. Öğrendikten sonra 0850 811 12 23 numaralı telefonumuzdan satış ekibimize hafta içi mesai saatleri içinde ulaşabilirsiniz. Konuyla ilgili yardımcı olacaklardır.
      İyi günler dileriz.