Ana Sayfa / Ürün İndirimleri ve Kampanyalar / Öztiryakiler Kampanyası
Öztiryakiler Kampanyası
Öztiryakiler Kampanyası

Öztiryakiler Kampanyası

Öztiryakiler, 1958 yılından bu yana hizmet vermekte ve sektöründe lider olmayı sürdürmekte olan Türkiye’nin ileri gelen elegan markalarındandır. Sadece yurtiçi değil yurt dışındada sektörü temsil eden markalar arasındadır. Öztiryakiler endüstriyel mutfak sektörünün kökleşmiş markalarındandır.

Muhteşem Fırsat

Şimdi Öztiryakiler bulaşıkhane ekipmanlarını cafemarkt.com üzerinden en iyi fiyata alıyorsunuz. Muhteşem indirimler ile dev gibi bir Öztiryakiler Kampanyası sitemizde sizleri bekliyor. Ancak kısa bir süre için bu indirimi yakalama şansınız var.

Öztiryakiler Kampanyası Kapsamında Hangi Ürünler Var?

Öztiryakiler kampanyası tüm bulaşıkhane ekipmanları ve buzdolapları  için geçerlidir. Bulaşık makinesi, bardak yıkama makinesi, bulaşık makinesi basketleri, basket taşıma arabaları, trolleyler de indirime sahip ürünler arasında yer almaktadır. Tükenen ürünler fırsat kategorimizde yer almamaktadır.

Kargo

Kampanya kapsamında Cafemarkt sitemizde yapacağınız bulaşıkhane ekipmanlarında ve buzdolaplarında ücretsiz kargo ile teslimat sağlanacaktır. Kampanyalı ürünlere satın al butonumuzu tıklayarak ulaşabilirsiniz.

  Satın Al   

Öztiryakiler Kampanyası
Öztiryakiler Kampanyası

Bulaşık Makinesi Çeşitleri

  • Giyotin Tip Bulaşık Makinesi
  • Setaltı Bulaşık Makinesi
  • Bantlı Bulaşık Makinesi

Set altı bulaşık makineleri tezgah ihtiyacı olan mutfaklar için oldukça idealdir. Hem bulaşık makinesi kullanımı yapmaya hemde tezgahı kullanmak imkanı sağar.
Giyotin tip bulaşık makineleri genellikle yer sorunu olmayan endüstriyel mutfaklar için idealdir. Fazla sayıda sepeti yoğunlukta kısa sürede kolayca yıkamaya olanak sağlar.
Bantlı bulaşık makineleri özellikle fabrika gibi büyük mutfaklarda iş akışının seri olmasını sağlayan endüstriyel bulaşık makinesi modelidir.

Bulaşık Makinesi Sepetleri

Bulaşık makinesi sepetleri sepet boşaltma derdi olmadan makinenin yeni bir sepet ile işine devam etmesini sağlar. Bulaşık makinesi sepetini yıkama bittikten sonra alarak yerine yeni sepeti yerleştirebilirsiniz. Böylece ara vermeden 3 dakikada bir bir sepet yıkatabilirsiniz. Bu da iş akışının en yoğun mutfaklarda bile sorunsuz devam etmesini sağlar.

Öztiryakiler kampanyası ile ilgili tüm soru ve tüm bulaşıkhane ekipmanları ihtiyaçlarınız için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.