Ana Sayfa / Mutfak Ekipmanları ve Malzemeleri / Öztiryakiler Izgaralar
Öztiryakiler Izgara

Öztiryakiler Izgaralar

Izgara ya da mangalda yapılan etler kültürümüze ve damak tadımıza yerleşmiş birer lezzet. Hemen her evde pişen hatta dışarıda yemek yendiğinde de oldukça fazla tüketilen çeşit. Tabi lezzetli bir ızgara etin ya da mangalın püf noktası öncelikle iyi bir et seçmekten ve kaliteli bir ızgara kullanmaktan geçiyor. Şimdi Öztiryakiler yılların tecrübesini etin lezzeti ile birleştiriyor. Mükemmel et pişirmenizi sağlayacak Öztiryakiler ızgara çeşitleri ile damaklarda taht kurmanızı sağlıyor.

Öztiryakiler Izgaralar

Öztiryakiler ızgara çeşitleri ile yağsız ve sağlıklı yemek hazırlamak artık hayal değil. Özel olarak tasarlanmış, homojen olarak ısınan yüzeyleri sayesinde etlerin tamamını aynı oranda pişirir. Gazlı ve elektrikli modelleri ile her mutfak için uygundur.

Izgara Çeşitleri

  • Gazlı Izgaralar
  • Elektrikli Izgaralar
  • Lavataşlı Izgaralar
  • Döküm Izgaralar

Tüm Öztiryakiler ızgara çeşitleri paslanmaz çelikten imal edilmiş olup, gıda için tamamen uygundur. Ürünlerde bir yağ tahliye deliği bulunmaktadır. Artık yağ bu delikten hazneye dolar hem temizlemesi kolaydır hem de kullanım kolaylığı sağlar. Yağ haznesi çıkabilir olduğundan, oldukça pratiktir. 300˚C ye kadar ayarlanabilir ısı seçenekleri mevcuttur. Birleşik iki ayrı yüzeye sahip modelleri de vardır. Bu modellerde iki ayrı ısı ayarlama opsiyonu bulunmaktadır. Bu özellik sayesinde iki farklı ısıda pişirim aynı anda mümkün olmaktadır. Düz ve oluklu olarak iki farklı modele sahip Öztiryakiler ızgara çeşitleri iki farklı pişirim tipinide sizlere sunmaktadır.

Öztiryakiler Izgara

Gazlı Izgara

Gazlı ızgaralarda standart haline getirilmiş 15 mm kalınlığında satine edilmiş çelik yüzey kullanılmıştır. Opsiyonel olarak pişirim yüzeyine sert krom kaplama yapılabilmektedir. Bu da çizilmelere karşı dayanıklılığı arttırmaktadır. Emniyet için piezo çakmaklı ateşleme sistemi mevcuttur.

Elektrikli Izgara

Elektrikli ızgaraların avantajı gaz tesisatının olmadığı mutfaklarda ya da alanlarda bile kolayca kullnılabilir olmasıdır. Özel yüzey sayesinde homojen pişirim sağlar. Etrafa yağ sıçramasını önlemek amacı ile koruma sacları yerleştirilmiştir. Koruma sacları makinede yıkamaya uygun olduğundan oldukça pratiktir. Pişirme yüzeyinin sıcaklığı bir termostat ile kontrol edilebilmektedir. 300˚C ye kadar ayarlanabilir ısınma opsiyonu sağlamaktadır.

Tüm Öztiryakiler ızgara çeşitlerimiz ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.