Ana Sayfa / Mutfak Ekipmanları ve Malzemeleri / Özel Tasarım Peugeot Değirmen Çeşitleri
Paugeot Değirmen

Özel Tasarım Peugeot Değirmen Çeşitleri

Peugeot değirmen, belkide bir tanesine sahipsiniz ve önemini bilmeden sıradan bir değirmen gibi onu kullanıyorsunuz.

 

Peki nedir Peugeot değirmeni özel ve farklı yapan? Ülkemiz de de pek çok sayıda marka tuz ve biber değirmeni üretirken  neden bu marka tercih ediliyor ve ithal olarak hemen hemen her endüstriyel mutfağa giriyor?

 

Çünkü Peugeot sadece bir değirmen markası değil. O yüzyıllar öncesine dayanan bir marka ve pek çok başarılı ürünün imzacısı.

Peugeot ailesinin hikayesi 1793 yılına ve Fransa’ya dayanır. Aile 222 yıl boyunca bisiklet parçası, biber değirmeni ve kahve öğütücüsü üretimi yapmıştır.
Peugeot Değirmen PDF kataloğu için tıklayın.

Paugeot Değirmen

Peugeot ilk biber değirmenini 1842 yılında tasarlandı. Çok fazla kopyalandı ancak asla birebir aynısı üretilemedi. Peugeot değirmenlerin iç mekanizması uzun süreli kullanım için özel olarak sert paslanmaz çelikten imal edilir. İnkar edilemez bir gerçektir ki Peugeout değirmenlerin bu özel tasarlanmış mekanizması, tüm biber değirmenleri ve tuz değirmenleri için bir örnek teşkil etmiştir.

Peugeot değirmenler farklı inceliklerde tuz ve biber öğütebilme seçeneğine sahiptir. Zengin seçenek sayesinde ürün yelpazesinden istenilen incelikte bir öğütücü seçilebilir. Dünyanın pek çok yerinde gurmeler ve şef aşçılar tarafından tercih edilmesinin en önemli sebeplerinden biri farklı incelikte öğütme seçeneği sunmasıdır. Aşçılar tüm damaklara hitap edebilmek için tuz, biber dengesinde Peugeot değirmenlerin tecrübesini kullanır.

Peugeot DeğirmenPeugeot değirmenler sadece en ünlü şeflerin değil ev mutfaklarının da tercihi haline gelmiştir. Sağlamlığının yanı sıra oldukça şık ve farklı tasarımları olan Peugeot değirmenler, renkleri ile her mutfakta kendine bir yer bulabilmektedir.


Siz de mutfağınızda Peugeot kalitesini yaşamak isterseniz www.cafemarkt.com adresimizden ürün yelpazemize bakabilirsiniz. Peugeot değirmenler ile ilgili aklınıza takılan herşey için bize 0212 514 51 21 no’lu telefonumuzdan ve info@cafemarkt.com adresimizden ulaşabilirsiniz.