Ana Sayfa / Ürün İndirimleri ve Kampanyalar / Masaüstü Şarj Ünitesi
masaüstü şarj ünitesi
masaüstü şarj ünitesi

Masaüstü Şarj Ünitesi

Hayatımızın çoğunu dışarıda geçirdiğimiz bu dönemde, ihtiyaçlarımızı ev dışında geçirdiğimiz sürede karşılamakta zorluklar çekiyoruz. Teknolojinin gelişmesi ve bize sundukları ile kişisel ihtiyaçlarda kendi içinde ciddi bir değişim yaşadı.

Cafe, otel ve restoran gibi endüstriyel mutfaklar evde olmadığımız zamanlarda temel olan yeme, içme ve barınma ihtiyaçlarımızı karşılamaktalar. Ancak temel sayabileceğimiz ihtiyaçlar yenilenen çağda bunun çok ötesine taşındı bile.

Telefon, tablet, müzik çalar, fotoğraf makinesi hemen hemen hepimiz üzerimizde bunlardan bir kaçı ile dolaşıyoruz. Bu ürünlerin çalışabilmesi için kesntisiz enerjiye ihtiyacı var. Şarjedilebilir pile sahip oldukları için bir süre herhangi bir güç kaynağına ihtiyaç duymuyoruz ancak şarjları azaldığında ya da bittiğinde bir güç kaynağı arayışı kaçınılmaz oluyor bizler için. Bugün bahsedeceğimiz ürün teknolojinin nimetlerinden faydalanan herkesin hayatını kolaylaştıracağa benziyor.

Masaüstü Şarj Ünitesi

Masaüstü şarj ünitesi nedir? Masaüstü şarj ünitesi cafe, otel, restoran, hastane, banka kısacası hayatın evimiz dışında devam ettiği her yer için tasarlanmış şarj üniteleridir. Müşterileriniz cafenize geldiğinde fiş var mı ? diye sormak zorunda kalmaz. Işıklı reklam ya da menünüze bakarken bir yandan da kolayca elektronik ürünlerini şarj edebilir.

O kadar avantajlı ki buna bayılacaksınız. Işıklı menülük aynı zamanda kolayca değişebildiğinden günlük promosyon ürünlerinizi sergilemek için de kullanabilirsiniz. Masaüstü şarj ünitesinin üst bölümünd telefon koymak için bir bölüm bulunur. Bu bölüme rahatça iki adet telefon koyabilirsiniz. Bu sayede telefonlar masada ayrıca yer kaplamazlar.

Kullanım Alanları Nelerdir?

Restoranlar, cafeler, barlar, oteller, kamp alanları, bekleme salonları, hava alanları, plajlar, hizmet noktaları, eğlence mekanları, tekneler, marinalar, toplantı salonları ve ihtiyaç duyulacak hemen her yerde kullanılırlar. Çok pratiklerdir. Her yere kolayca kurabilirsiniz tek ihtiyacınız olan şey bir güç kaynağı noktası. Ürün şarj edilebilir pillere sahip olduğundan gerektiğinde şarj etmeniz yeterli olacaktır.

Cihazın Özellikleri
  • Tam dolu bir şarj ünitesi 10 adet cihazı doldurma gücüne sahiptir.
  • Şık LCD ekranı vardır.
  • Değiştirilebilir reklam alanı vardır.
  • Cihaz 32 GB hafıza kartı desteklidir.
  • Ürününüzün güç tasarrufu modu vardır. Etrafta hareket yokken sensörü algılar ve ekran otomatik olarak kapanır.
masaüstü şarj ünitesi
masaüstü şarj ünitesi

Masaüstü şarj ünitesi çeşitleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.