Ana Sayfa / Cafe Ekipmanları / Masa Üstü Ekipmanları
Masa Üstü Ekipmanları
Masa Üstü Ekipmanları

Masa Üstü Ekipmanları

Masa Üstü Ekipmanıları Nedir?

Masa üstü ekipmanları sofralarda masalarımızın üzerinde bulunan tüm ekipmanlardır diye özetlenebilir aslında. Masanızın tüm ihtiyaçları ve ekstraları. Masa ekstraları derken masa üstümüzde asgari olarak bulunması gerekenlerin dışındaki ürünleri sayabiliriz. Amerikan servisler,runnerlar,kandiller ve çiçek gibi süslemeye yönelik kullanılan ürünler.

Masa Üstü Ekipmanları Nelerdir?

Masa üstü ekipmanları çok çeşitlidir ancak saymak gerekirse bir işletme için : Çatal, kaşık, bıçak, sürahi, tuzluk, biberlik, değirmen, sirkelik, yağlık, peçetelik, ekmek sepeti, tabak, bardak, rezerve yazısı, numaratör, masa üstü çöp kovası, buz kovası, şampanya kovası, masa mandalı, sosluklar örnek olarak sayılabilir.

Bu ekipmanların işletmelerin ihtiyaçlarına göre tasarlanan farklı ebatlarda, farklı materyallerden imal edilmiş, farklı formda olanları mevcuttur.

Masa üstü ekipmanları - Tableware

En Çok Satın Alınan Masa Üstü Ekipmanları

Her işletmenin ihtiyacı olan kesinlikle alınması gereken masa üstü ekipmanları vardır. Bunlar cafe, otel, restoran, catering şirketleri hatta evlerde bile kullanılan temel ürünleridir. Biraz bunlardan bahsedeceğiz.

Tabak Kapağı: Servis esnasında yemeğin sıcak olması için kullanılan bir kapak. Genelde paslanmaz tercih edilir. Yemeğin hem ısısını korumasına hem de üzerine düşebilecek herhangi birşeye karşı korunmasına yardımcı olur.

Yağlık Sirkelik: Her zevke göre ayrı ayrı yapılmayan standart salatalar yağ ve sirke ihtiyacı doğurabiliyor. Masalarda hem şık duracak hemde ihtiyacı karşılayacak yağlık sirekelik takımları ihtiyacın son bulmasına ve masanın göz doldurmasına yardımcı oluyor. Genelde cam tercih ediliyorlar.

Çatal Bıçak Takımları: Çatal bıçak takımları sofranın demirbaşlarından. Kaliteli, kolay çizilmeyen, dayanıklı olanlar tercih ediliyor. Cafeler arasında popüler markalar ise , WMF, Öztiryakiler, Royal ve Narin.

Ekmek Sepetleri: Ekmek sepeti bir sofraya ekmek yenilse de yenilmese de alternatif olarak getirilmesi gereken bir ürün. Cafe servislerinin tamamlayıcılarından. Açık ve koyu tonlarda hasır ya da hasır görünümlü ekmek sepeti çeşitlerien çok tercih edilenler. Ancak yemekhaneler tarafından paslanmaz modeller de tercih eidliyor.

Rezerve ve Numaratör: Büyük organizasyonlar ya da yoğun mekanların tercihi rezerve yazıları ve numaratörler. Organizasyonun karışıklık olmadan akıp gitmesini sağlamaya yardımcı oluyorlar. Metal ve polikarbon çeşitlerin ikiside oldukça popüler ve tercih edilen ürünler. Her zevke uygun ve her organizasyona uygun form ve renklerde özel tasarlanmış modelleri mevcut.

Peçetelik ve Peçete Dispenseri: Yemekhaneler, cafe ve fast food servisi yapan yerlerde özellikle peçete dispenserleri kurtarıcı oluyor. Lokanta, cafe ve otellerde ise peçetelikler daha revaçta.

Masa Üstü Ekipmanları

Masa üstü baharatlıklar: Yemeğin tadı tuzudur baharat. Ancak her baharatlık müşterinin karşısına sofraya getirmek için uygun değildir. Masa üstü için üretilen zarif, şık ve kullanışlı masa üstü baharatlıkları yemeğin kurtarıcılarından.

Tüm masa üstü ekipmanları ile ilgili soru ve ihtiyaçlarınız için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.