Ana Sayfa / İçecek Ekipmanları / Limonata ve Ayran Makineleri
Limonata Makinesi- Ayran Makinesi
Limonata Makinesi- Ayran Makinesi

Limonata ve Ayran Makineleri

Yaz günlerinin giderek yaklaştığı bugünlerde işletme sahiplerinin yapabileceği en iyi şey işletmelerinin yaz için olan eksiklerini tamamlamak. Sonrasında yaz hızlı gelse de müşterilerine en iyi standartta hizmet vermeye aksama olmadan devam edebilirler. Kışa özel olduğu gibi yaza özel olarak ihtiyaç duyulan bazı cafe ekipmanları da mevcut.

Limonata makinesi, ayran makinesi, dondurma makinesi, buz makinesi, buz kırma makinesi, ice slush makinesi, dondurucu çeşitleri ve hemen hemen her soğutuculu endüstriyel mutfak ekipmanını bu listeye dahil edebiliriz.

Limonata Makinesi ve Ayran Makinesi Arasında Fark Var Mı? Neden Ayran Makinesi Daha Pahalı?

Hangi firma tarafından üretilirse üretilsin ayran makinesi ve limonata makinesi birebir aynı makineler değildir. Limonata makinesi limonata, vişne suyu gibi daha akışkan ürünler için yeterli donanıma sahiptir. Ancak ayran daha kıvamlı bir içecek olduğundan ayran makineleri daha fazla güce ihtiyaç suyarlar. Motor gücü olarak ayran makineleri daha güçlüdür. Bu sebeple eğer içerisine ayran koymak için alıyorsanız ayran makinesi almalısınız. Ayran makineleri limonata için de uygundur. Dönüşümlü olarak kullanabilirsiniz. Ancak limonata makinesi ayran için güçsüz kalacağından yeteri kadar iyi performans gösteremez. Zamanla motoru bozulabilir. Özellik farkı olduğundan genellikle ayran makineleri maliyet farklıdırlar. Limonata makinası ayran makinasına oranla daha ucuzdur.

Limonata ya da ayran makinesi alırken nelere dikkat etmelisiniz?

  • Limonata ya da ayran makinesi alırken ürünün garantili olduğundan emin olmalısınız.
  • Ürünün gıdaya uyumlu materyallerden imal edilmiş olması önemlidir.
  • Ürünün temizliğinin kolay olduğundan emin olun. İçerisinde gıda olacağından sık sık temizlenmesi gerekir. İş kaybı olmaması için temizliği kolay ürünleri tercih etmelisiniz.
  • Ürünü aldığınız firmanın satış sonrası desteğinin iyi olduğundan emin olun.

Limonata Makinesi ve Ayran Makinesi çeşitleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.