Ana Sayfa / Gıda Ürünleri / Lavazza Kahve Şimdi Cafemarkt’ta
Lavazza Kahve
Lavazza Kahve

Lavazza Kahve Şimdi Cafemarkt’ta

Lavazza 1895 yılından bu yana profesyonel olarak kahve üretimi ve satışı yapmakta olan İtalyan bir markadır. Dünyaca ünlü İtalyan kahvesinin günümüzde ülkemizde de yakaladığı başarısı biraz da bu engin tecrübesinden kaynaklanmakta.

Lavazza Ürünleri Cafemarkt da

Cafemarkt Lavazza kahve ile İtalyan lezzetlerini sizler ile buluşturmaya devam ediyor. İtalyan devlerinden Lavazza şimdi sizlere bir tık uzaklıkta. Üstelik kahve satın almanız için kahve makinesi almanıza gerek yok. Üreticiden tüketiciye direk olarak ister bir paket ister yüksek sayıda alım yapın kapınıza kadar teslim ediyoruz.

Neden Lavazza Kahve?

Lavazza kahve, kahve çekirdeğini nasıl işleyeceğini çok iyi bilen bir marka. 1925 yılından bu yana kahveyi paketlemek için kullandığı özel yöntem ile kahve beklediği süre boyunca hem tadını hemde kokusunu taze olarak koruyabilmektedir.

Hangi Lavazza Kahve Çeşitlerini Cafemarkt da Bulabilirsiniz?

Lavazza markasının Cafe Valete serisi Tük kahvesini, kahve çekirdeğini ve filtre kahvesini, organik kahve çekirdeğini, krema, kahve ve tatlandırıcıdan hazırlanan 3’ü 1 arada kahvesini; 250 gram, 500 gram, 1000 gramlık paketlerde, plastik ve teneke ambalajlarda Cafemarkt da bulabilirsiniz. Ayrıca çekirdek kahve olarak Pienaroma çekirdek kahve, espresso aroma çekirdek kahve, grande ristorazione çekirdek kahve, qualita rossa çekirdek kahve, grand espresso çekirdek kahve çeşitlerini bulabilirsiniz. Filtre kahve olarak, cafe crema filtre kahve,classico filtre kahve, quaito rossa filtre kahve, caffe decaffeinato filtre kahve,c club arabica filtre kahve çeşitleri alımınıza hazır beklemekte. Kahve çeşitlerinin dışında Lavazza marka sıcak çikolata çeşitleri, sahlep, kahve kreması çeşitleri de Cafemarkt ürün yelpazesinde yer almakta.

Lavazza Kahve Çeşitleri
Lavazza Kahve Çeşitleri

Lavazza kahve çeşitleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.