Ana Sayfa / İçecek Ekipmanları / La Cimbali S30 Kahve Makinesi
La Cimbali S30 Kahve Makinesi
La Cimbali S30 Kahve Makinesi

La Cimbali S30 Kahve Makinesi

Yeni süper otomatik La Cimbali S30 kahve makinesi sizlere kaliteyi müşterilerinize sunma imkanı verecek. La Cimbali S30 bir kahve makinesinden beklediklerinizin çok daha fazlasını sizlere sunuyor. Sınırları zorlayan bir kişiselleştirme imkanı tanıyan makine piyasadki rakiplerinin çok önüne geçiyor.

La Cimbali S30 Kahve Makiesi ile Deneyiminizi İleriye Taşıyın

La Cimbali S30 dokunmatik 10.4 inch ekranı ile görsel olarak da sizleri fazlasıyla tatmin edecek. S30 günlük görevleriniz için ideal bir araçtır. Geliştirilmiş teknolojisi ile sizi asla yarı yolda bırakmaz. La Cimbali sizin için kahve çekirdeklerini her bardak için ayrı ayrı öğüerek sürekli olarak taze kahve hazırlamanızı sağlar. Ayrıca bir öğütücüye ihtiyaç duymazsınız. Kahve makineniz size yeter.

İşlevsel Arayüz

La Cimbali size kişiselleştirilebilir bir arayüz imkanı sunuyor. 10.4 inch geniş ekranında müşterilerin kendi içecelerini kolayca hazırlayabilmesi ve seçim yapabilmeleri için mini videolar oynatabilirsiniz. İçecek hazırlanırken dönen ekran koruyucu ekleyebilirsiniz. İçecek hazırlanırken markanızı hatırlatan müzik çalması için ayarlayabilirsiniz. Görme sorunu olan yaşlı müşterileriniz için sesli yönlendirmeler kullanabilirsiniz.

Dokunmatik ekranı daha uzun süre kullanabilmeniz için güçlendirilmiş camdan üretilmiştir. 10.4 inch TFT ekrana sahiptir. Ekran renklidir ve aydınlatılmıştır. S30 ekranda görümesi için içeceklere kendi çektiğiniz ürün fotoğraflarınızı ekleme imkanı sunar.

USB ve WiFi İmkanı

Kahve makineniz usb girişine sahiptir bu sayede eklemek istediğiniz video, ses, fotoğraf gibi dosyaların transferini kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca standart olarak çift yönlü wifi bağlantısına sahiptir.

La Cimbali ürünlerinizin markanızın imzası olduğunu biliyor ve S30 da buna yönelik pek çok özellik sunuyor. Bu yüzden tek tıkla bardağa servis yapabileceğiniz, çok geniş bir içecek yelpazesini size sunuyor.

La Cimbali S30’un öğütücüleri titanyumdan imal edilmiştir ve çelik kaplamadır öğütücünün uzun süre kullanılmasını sağlar. S30 da kullanılan başka bir yenilik ise PGS yani mükemmel öğütme sistemidir. Mükemmel bir sonuç için, kahve kontrol sistemi gerekirse kahveyi istenilen inceliğe ulaşana kadar tekrar tekrar öğütür.

La Cimbali S30 Kahve Makinesi
La Cimbali S30 Kahve Makinesi
Köpüklü Süt Tecihi

S30’un bir diğer alışılmışın dışındaki mahareti ise köpüklü süt sistemi. İstediğiniz tarifi kolayca hazırlamak için hem sıcak hem de soğuk olarak köpüklü süt hazırlayabilmektedir.

Kendi Kendini Temizleme

S30 AWS yani otomatik yıkama sistemine sahiptir. Bu sistem sayesinde kahve makineniz zahmetsizce kendi kendini derinlemesine temizleyebilmektedir. Tek tuş ile kolayca temizlik yaparak iş gücü ve vakitten tasarruf sağlarsınız.

La Cimbali S30 Otomatik Kahve Makinesi ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.