Ana Sayfa / Konsept Sunumlar / Konsept Tepsi Sunumları
Konsept Tepsi Sunumları

Konsept Tepsi Sunumları

Size Özel Konsept Tepsi Sunumları Oluşturun

Sunum şıklığının öne çıktığı bu günlerde büyük masraflar yapmadan, sıra dışı ürünler kullanmadan konseptinizde farklılıklar yaratabilirsiniz. Kendinize özgü sunum biçimleri oluşturabilir ve bu şekilde akılda kalıcılığınızı arttırabilirsiniz.
Mini Tepsiler Hazırlayın
Sunacağınız ürünler her ne kadar hemen herkesin cafe, restoran ya da otelde servis ettiği ürünler olursa olsun sizin ürününüzün farklı görünmesini sağlayabilirsiniz. Mini tepsiler oluşturun, sunacağınız ürüne ait yan ürünleri barındıran farklı renk ve formlardaki tepsiler kullanın. Oluşturacağınız mini tepsiler ve sunum ürünleri misafirlerinizin özel bir ikram ile karşılandığı hissini doğuracaktır.
Konsept tepsiler
Misafirlerinize Seçenek Sunun
Misafirleriniz için özel tepsiler yapın bu tepsilerde sunacağınız siparişi alırken yanında servis edeceğiniz garnitürler ve soslar için en az iki seçenek sunun . Seçtiği garnitür ve sosla servis ettiğiniz bu özel tepsideki yiyecek misafirinize önemsendiğini hissettirecektir.
Konsept Tepsi Sunumları

 

Misafirlerinizin Tepsilerini Şenlendirin
Misafirlerinizin tepsilerine yiyecek dışında süsler iliştirin. Küçük saksılar içerisinde çiçekler, mini balonlar ya da farklı renklerdeki tepsiler misafirlerinizin canlanmasına ve enerji dolmasına sebep olacaktır.
Konsept Tepsi Sunumları
Konsept tepsi sunumları ile ilgili aklınıza takılan herşey için 0212 514 51 21 no’lu telefonumuzdan , info@cafemarkt.com adresimizden ve www.cafemarkt.com adresimizden canlı destek hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.